Vacances en família

Vacances d'estiu per a famílies amb nens

Activitat seguraGaudeix encara més de les vacances en família amb nens a l’estiu. Un turisme diferent, ideal per a famílies amb nens, amb activitats organitzades i dinamitzades per monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés, pensades per als petits de la família, també els més joves i activitats conjuntes per a gaudir-ne tots junts. 

Deixa't portar i rodeja't d'entorns sorprenents; del mediterrani a les cases de colònies que es troben a Tiana, Calafell i Mallorca; dels boscos de pi roig, alzines i roures, a les cases del Bages; del Pirineu i Prepirineu Català i de tots els esports d’aventura als albergs de la Cerdanya i Rialp; dels pobles mariners i vistes infinites sobre el Delta a les cases d’Alcanar i la descoberta del cel, dels estels i del temps, al paisatge del Montsec... 

Coneixeu d’una manera diferent, indrets familiars i d’altres de nous, amb les excursions, les aventures, les gimcanes, les visites culturals i descobertes d’una manera nova, amb tota la família i els amics. 

Cases de colònies i albergs, moltes d’elles amb piscina, amb instal·lacions esportives, pensió completa i amb habitacions per a tota la família amb bany. Un turisme amb un ambient familiar, en cases i albergs totalment preparats per a viure la gran aventura de l'estiu.

Cancel·lació gratuïta fins a una setmana abans de l'estada.

Protocols i mesures de la Fundació Pere Tarrés en les seves activitats per prevenir la pandèmia provocada per la Covid 19

Estem treballant per poder oferir-vos noves propostes de vacances en família de cara a l’any 2021.