Ponts i caps de setmana per a famílies amb nens

Marxem? La Fundació Pere Tarrés posa a disposició de totes les famílies i grups de famílies amb nens ponts i caps de setmana amb activitats per a totes les edats. Per a gaudir-les tota la família junta, amb sortides, excursions, visites, jocs, etc., i també per tenir temps per a tu, amb activitats conjuntes pensades per a tots els joves i infants que s’allotgin a la casa de colònies o alberg.

Una sortida diferent, dinamitzada per monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés (monitoratge inclòs en el preu), i també amb estades sense programes d’activitats, però amb tota la informació de la zona per a gaudir del cap de setmana al teu aire.

Els allotjaments es troben arreu de Catalunya i Balears, en paratges privilegiats, envoltats d’entorns naturals i situats en poblacions amb encant. Moltes cases i albergs tenen piscina, instal·lacions esportives, pensió completa i habitacions per a tota la família amb bany.

Un turisme amb un ambient familiar, en cases i albergs totalment preparats per a viure la gran aventura! 

També oferim a les families la possibilitat de gaudir al seu aire, sense activitats, de les nostres cases de colònies i albergs en dates concretes. 

Si busques opcions per l’estiu fes clic aquí