Estiu en família

Proposta amb activitats

Les Estades | Rialp

Escull dates i reserva online

del 10 al 17 d’agost

del 17 al 24 d’agost

Dins d’aquests períodes, podeu escollir estades d’un mínim de 5 dies / 4 nits.

Estiu en família

Vine a gaudir d’una setmana d’estiu a l’alberg de Les Estades de Rialp, amb un munt d’activitats per a tota la família. Tindreu l’oportunitat de relaxar-vos en els espais exteriors de la casa, de jugar i gaudir d’una estona d’esbarjo per les nits, sempre acompanyats pels monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés.

Informacions d’interès

Inclou

Les despeses de l’estada en el règim de la pensió escollida, els llençols i tovalloles*, l’equip de monitors/es, el material i la realització de les activitats (* les tovalloles no estan incloses en estades de menys de 3 nits. Oferim l’opció de llogar-les amb un suplement).

No inclou

Transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per les excursions.

Observacions

  • Les entrades i sortides són a les 16h, però l’últim dia, cal deixar l’habitació a les 10h.
  • El programa d’activitats pot ser modificat per necessitats d’organització. Cap activitat es d’obligatòria realització. El programa definitiu es comunica a l’arribada a la instal·lació tenint en compte les característiques del grup. Informem que no està previst oferir activitats alternatives amb monitors ni reemborsament econòmic en cas d’optar a no fer-les.

Preus

Habitacions per família amb bany

7PC* 6PC* 5PC* 4PC*
Adults 339 € 297 € 259 € 211 €
Nens de 3 a 14 anys 245 € 210 € 175 € 140 €
Nens menors de 3 anys** Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït

PC*: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / ** Menors de 3 anys: El preu de la PC serà d’12 € per nen/nit si mengen del que es cuina a la casa (inclou sopar, dormir, esmorzar i dinar). 

Condicions especials per reserves de 2 persones: possibilitat de reservar habitació privada per 16 €/nit addicional. A partir de la 3a nit, apliquem 8 €/nit addicional (les dues primeres nits sempre son a 16 €). En aquest alberg, podeu demanar les habitacions de 2 i 3 places, i si tenim disponibilitat, no haureu de pagar el suplement addicional. 

Possibilitat de compartir habitació a un preu especial.

Descobreix totes les activitats que t’hem preparat

Descobrirem els racons amagats de Rialp i la Noguera Pallaresa, ens endinsarem al parc d'Aigüestortes i als Estanys de Sant Maurici, anirem d’excursió a Gerri de la Sal i a la vall d’Àssua i fins i tot tindrem temps de provar formatges. A més, gaudirem d’activitats d’aventura al pantà de la Torrassa.

 

Les Estades | Rialp

L’alberg Les Estades està situat entre Sort i Rialp, molt a prop de les pistes d’esquí de Port Ainé, del Parc Nacional d’Aigüestortes i de l’estany de Sant Maurici, a la comarca del Pallars Sobirà, al cor del Pirineu lleidatà.

Veure la casa

Les Estades

Demana informació - * Camps obligatoris

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal