Estiu en família

Proposta amb activitats

La Sala | El Prepirineu

Escull dates i reserva online

del 29 de juliol al 5 d’agost
(de dissabte a dissabte)

del 5 al 12 d’agost
(de dissabte a dissabte) - 
ÚLTIMES PLACES!

del 12 al 17 d’agost
(de dissabte a dijous)

Dins d’aquests períodes, podeu escollir estades d’un mínim de 5 dies / 4 nits.

Estiu en família

Vine a gaudir d’uns dies de vacances d'estiu a l’alberg La Sala a La Pobla de Lillet, en una important zona forestal de pi roig del Prepirineu català, a l’Alt Berguedà. Amb moltes activitats per a tota la família, farem un munt de jocs i podreu relaxar-vos als espais exteriors de la casa i jugar a les esplanades o al bosc, sempre acompanyats pels monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés.

Informacions d’interès

Inclou

Despeses de l’estada en règim de la pensió escollida, els llençols i tovalloles*, l’equip de monitors/es, el material i la realització de les activitats.

*En estades de menys de 3 nits, les tovalloles no estan incloses. Oferim l’opció de llogar-les amb un suplement. 

No inclou

Transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per les excursions.

Observacions

  • Les entrades i sortides són a les 16h, però l’últim dia, cal deixar l’habitació a les 10h.
  • El programa  d’activitats es comunica a l’arribada a la instal·lació, tenint en compte les característiques del grup. Cap activitat es d’obligatòria realització. Informem que no està previst oferir activitats alternatives amb monitors ni reemborsament econòmic en cas d’optar a no fer-les.

Preus

Habitacions per família amb bany

7PC* 6PC* 5PC* 4PC*
Adults 325,25 € 285 € 248 € 202,75 €
Nens de 3 a 15 anys 234,50 € 201 € 167,50 € 134 €
Nens menors de 3 anys** Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït

PC*: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / ** Menors de 3 anys: El preu de la PC serà d’11 € per nen/nit si mengen del que es cuina a la casa (inclou sopar, dormir, esmorzar i dinar). 

Condicions especials per reserves de 2 persones: possibilitat de reservar habitació privada per 16 €/nit addicional. A partir de la 3a nit, apliquem 8 €/nit addicional (les dues primeres nits sempre son a 16 €). 

Possibilitat de compartir habitació a un preu especial.

Descobreix totes les activitats que t’hem preparat

Farem excursions a llocs tan emblemàtics com el santuari de Falgars o el monestir de Santa Maria de Lillet i la rotonda circular romànica de Sant Miquel, al peu del castell de la Pobla. Visitarem els jardins Artigas, que va dissenyar Antoni Gaudí en la seva estada a casa de la família Güell a La Pobla de Lillet. Ens aproparem a les fonts del Llobregat a Castellar de n’Hug per descobrir el desgel i la força de l’aigua i de la natura. Baixarem en tirolina i gaudirem de les vistes sobre la Serra del Catllaràs.

 

La Sala | El Prepirineu

L'alberg La Sala està situat a la vall de Lillet, a la província de Barcelona, en una important zona forestal del Prepirineu propera al naixement del riu Llobregat. La ubicació és privilegiada ja que ens trobem en l’entorn geogràfic del Parc Natural del Cadí-Moixeró i la magnífica serra del Catllaràs. Aquesta localització permet oferir una proposta d'activitats de gran interès i qualitat, així com un lloc idoni per al repòs, el lleure i l'excursionisme per a grans i petits.

Veure la casa

La Sala

Demana informació - * Camps obligatoris

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal