Estiu en família

Estiu en família

Vine a gaudir d’una setmana d’estiu a la casa de colònies Artur Martorell de Calafell, amb moltes activitats per a tota la família. Podreu relaxar-vos en els espais exteriors de la casa, jugar al camp de futbol i gaudir una estona de l’espai recreatiu, sempre acompanyats per als monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés.

Informacions d’interès

Inclou

Les despeses de l’estada en el règim de la pensió escollida, els llençols i tovalloles*, l’equip de monitors/es, el material i la realització de les activitats (* les tovalloles no estan incloses en estades de menys de 3 nits. Oferim l’opció de llogar-les amb un suplement).

No inclou

Transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per les excursions.

Observacions

  • Les entrades i sortides són a les 16h, però l’últim dia, cal deixar l’habitació a les 10h.
  • El programa d’activitats pot ser modificat per necessitats d’organització. Cap activitat es d’obligatòria realització. El programa definitiu es comunica a l’arribada a la instal·lació tenint en compte les característiques del grup. Informem que no està previst oferir activitats alternatives amb monitors ni reemborsament econòmic en cas d’optar a no fer-les.
  • Si l'estada és de menys de 8 dies, es proposaran activitats per tots els dies de la vostra estada.

Preus

Habitacions per família amb bany 

7PC* 6PC* 5PC* 4PC* 3PC*
Adults 349 € 297 € 259 € 211 € 162 €
Nens de 3 a 14 anys 255 € 210 € 175 € 140 € 105 €
Nens menors de 3 anys** Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït

PC*: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / ** Menors de 3 anys: El preu de la PC serà d’12 € per nen/nit si mengen del que es cuina a la casa (inclou sopar, dormir, esmorzar i dinar). 

Condicions especials per reserves de 2 persones: possibilitat de reservar habitació privada per 16 €/nit addicional. A partir de la 3a nit, apliquem 8 €/nit addicional (les dues primeres nits sempre son a 16 €). 

Possibilitat de compartir habitació a un preu especial.

Descobreix totes les activitats que t’hem preparat

Ens endinsarem a descobrir el mar, amb moltes activitats a la platja, la vida dels ibers descobrint on vivien, els amics pirates i els seus tresors, activitats nàutiques i moltes aventures. Tindrem oportunitat d’orientar-nos i conèixer les rutes i camins que envolten la casa. 

 

Artur Martorell | Calafell

Artur Martorell es troba al cor de la comarca del Baix Penedès, al poble de Calafell, punt de benvinguda a la Costa Daurada, a la província de Tarragona. L’establiment està situat a la part alta del poble i envoltada de vinyes. Es troba molt a prop de la platja de Calafell, municipi amb una llarga tradició marinera i amb una bona climatologia tot l’any.

Veure la casa

Artur Martorell

Demana informació - * Camps obligatoris

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal