Setmana Santa en família

Proposta amb activitats

La Sala | El Prepirineu

Del 29.03.24 al 01.04.24 (mínim 3 dies/2 nits)

Vine a gaudir d’uns dies de vacances de Setmana Santa a l’alberg de La Sala a La Pobla de Lillet, en una important zona forestal de pi roig del Prepirineu català, a l’Alt Berguedà. 

Des del divendres 29 de març fins al dilluns 1 d’abril, amb moltes activitats per a tota la família, farem un munt de jocs i podreu relaxar-vos als espais exteriors de la casa i jugar a les esplanades o al bosc, sempre acompanyats pels monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés.

reserva online

Setmana Santa en família

Informacions d’interès

Inclou

El preu inclou les despeses de l’estada en el règim de la pensió escollida, els llençols i tovalloles*, l’equip de monitors/es, el material i la realització de les activitats (* les tovalloles no estan incloses en estades de menys de 3 nits. Oferim l’opció de llogar-les amb un suplement).

No inclou

No inclou el transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per a les excursions. 

Observacions

  • Les entrades i sortides són a les 16h, però l’últim dia, cal deixar l’habitació a les 10h.
  • El programa d’activitats pot ser modificat per necessitats d’organització. Cap activitat es d’obligatòria realització. El programa definitiu es comunica a l’arribada a la instal·lació tenint en compte les característiques del grup. Informem que no està previst oferir activitats alternatives amb monitors ni reemborsament econòmic en cas d’optar a no fer-les.

Descobreix totes les activitats que t’hem preparat

Farem excursions a llocs tan emblemàtics com el santuari de Falgars o el monestir de Santa Maria de Lillet i la rotonda circular romànica de Sant Miquel, al peu del castell de la Pobla. Visitarem els jardins Artigas, que va dissenyar Antoni Gaudí en la seva estada a casa de la família Güell a La Pobla de Lillet. Ens aproparem a les fonts del Llobregat a Castellar de n’Hug per descobrir el desgel i la força de l’aigua i de la natura. 

 

Preus

Habitacions per família amb bany (mínim estada de 2 nits) 

3 nits | 3PC* 2 nits | 2PC* + 1 dinar 2 nits | 2PC*
Adults 162 € 119 € 109 €
Nens de 3 a 14 anys 105 € 80 € 70 €
Nens menors de 3 anys** Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït

PC*: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / ** Menors de 3 anys que vulguin el menjar de la casa, pagaran 12 € per nit (inclou: sopar, dormir, esmorzar i dinar).

Condicions especials per reserves de 2 persones: possibilitat de reservar habitació privada per 16 €/nit addicional. A partir de la 3a nit, apliquem 8 €/nit addicional (les dues primeres nits sempre son a 16 €). 

Possibilitat de compartir habitació a un preu especial.

La Sala | El Prepirineu

L'alberg La Sala està situat a la vall de Lillet, a la província de Barcelona, en una important zona forestal del Prepirineu propera al naixement del riu Llobregat. La ubicació és privilegiada ja que ens trobem en l’entorn geogràfic del Parc Natural del Cadí-Moixeró i la magnífica serra del Catllaràs. Aquesta localització permet oferir una proposta d'activitats de gran interès i qualitat, així com un lloc idoni per al repòs, el lleure i l'excursionisme per a grans i petits.

Veure la casa

La Sala

Demana informació - * Camps obligatoris

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal