Pont de Sant Joan

Proposta amb activitats

Artur Martorell | Calafell

Del 21.06.24 al 24.06.24 (mínim 3 dies/2 nits)

Vine a gaudir del pont de Sant Joan a la casa de colònies Artur Martorell de Calafell. Amb moltes activitats per a tota la família. Podreu relaxar-vos en els espais exteriors de la casa, jugar a les zones recreatives, a la platja o a la pista esportiva, sempre acompanyats pels monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés.

reserva online

Pont de Sant Joan

Informacions d’interès

Inclou

El preu inclou les despeses de l’estada en el règim de la pensió escollida, els llençols i tovalloles*, l’equip de monitors/es, el material i la realització de les activitats (* les tovalloles no estan incloses en estades de menys de 3 nits. Oferim l’opció de llogar-les amb un suplement).

No inclou

No inclou el transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per a les excursions. 

Observacions

  • Les entrades i sortides són a les 16h, però l’últim dia, cal deixar l’habitació a les 10h.
  • El programa d’activitats pot ser modificat per necessitats d’organització. Cap activitat es d’obligatòria realització. El programa definitiu es comunica a l’arribada a la instal·lació tenint en compte les característiques del grup. Informem que no està previst oferir activitats alternatives amb monitors ni reemborsament econòmic en cas d’optar a no fer-les.

Descobreix totes les activitats que t’hem preparat

Aprofitant que estem a la vora del mar, passejarem per la platja, descobrirem el món mariner i aprendrem moltes coses del mar.

 

Preus

Habitacions per família amb bany (mínim 2 nits) 

3 nits | 3PC* 2 nits | 2PC*  + 1 dinar 2 nits | 2PC*
Adults 165 € 119 € 109 €
Nens de 3 a 14 anys 105 € 80 € 70 €
Nens menors de 3 anys** Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït

PC*: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / ** Menors de 3 anys: El preu de la PC serà de 12 € per nen/nit si mengen del que es cuina a la casa (inclou sopar, dormir, esmorzar i dinar). 

Condicions especials per reserves de 2 persones: possibilitat de reservar habitació privada per 16 €/nit addicional. A partir de la 3a nit, apliquem 8 €/nit addicional (les dues primeres nits sempre son a 16 €). 

Possibilitat de compartir habitació a un preu especial.

Artur Martorell | Calafell

Artur Martorell es troba al cor de la comarca del Baix Penedès, al poble de Calafell, punt de benvinguda a la Costa Daurada, a la província de Tarragona. L’establiment està situat a la part alta del poble i envoltada de vinyes. Es troba molt a prop de la platja de Calafell, municipi amb una llarga tradició marinera i amb una bona climatologia tot l’any.

Veure la casa

Artur Martorell

Demana informació - * Camps obligatoris

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal