Programes a l'estranger

Programes a l'estranger

Hes Idiomas ofereix cursos d’idiomes a l’estranger, pensats per nens i nenes de 12 a 17 anys aprenguin idiomes, coneguin una altra cultura i s’ho passin molt bé.

Tots els programes son d’alta qualitat, tant sigui en les classes, activitats o famílies, ja que son seleccionades per la nostra organització i li podem garantir una excel·lent qualitat i seguretat.

En els programes amb grup, sempre estan acompanyats pels monitors i coordinadors, disponibles les 24 hores del dia, ja que estan al mateix lloc que els nostres participants.

Més informació

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal