Programes a l'estranger

Programes a l'estranger

Hes Idiomas ofereix cursos d’idiomes a l’estranger, pensats per nens i nenes de 12 a 17 anys aprenguin idiomes, coneguin una altra cultura i s’ho passin molt bé.

Tots els programes son d’alta qualitat, tant sigui en les classes, activitats o famílies, ja que son seleccionades per la nostra organització i li podem garantir una excel·lent qualitat i seguretat.

En els programes amb grup, sempre estan acompanyats pels monitors i coordinadors, disponibles les 24 hores del dia, ja que estan al mateix lloc que els nostres participants.

Consulta aquí totes les dates

Més informació

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal