Colònies multiesportives nàutiques

Multiesportives i esports nàutics

Del 21 al 26 de JUL
De 8 a 16 anys
ARTUR MARTORELL / Calafell (BAIX PENEDÈS)

525€

Descripció

Aquestes colònies estan pensades per oferir als participants una experiència integral i emocionant a través de les activitats físiques i aquàtiques. Totes les activitats les realitzem des d’un enfocament lúdic i educatiu per fomentar el companyerisme, el joc net i la diversió de tothom.

Inclou

El preu inclou les despeses de l'estada en règim de pensió completa (del berenar del primer dia al dinar de l'últim dia), l'equip de monitors durant les 24 h, el material, la realització d'activitats i l'assegurança d'accidents i de responsabilitat civil.

El preu no inclou el transport fins a la casa, que va a càrrec de cada família.

Programa

  • Esports nàutics a Coma-ruga amb monitors especialistes, caiac, vela i paddle surf.
  • Esports d’equip com ara bàsquet, handbol, voleibol, entre d’altres.
  • Piscina.
  • Esports d’aventura: BTT* o patinet, tir amb arc i orientació.
  • I un munt d’activitats de lleure: jocs de nit, vetllades, gimcanes, etc.

*BTT: a partir dels 13 anys i han de saber anar en bicicleta.

Descarrega el programa d'activitats (del 21 al 26 de juliol) | de 8 a 16 anys

Fitxa de la casa

Artur Martorell | Baix Penedès

Artur Martorell és la casa perfecta per gaudir d’unes colònies d’estiu. Molt a prop de la platja i amb piscina pròpia, les activitats relacionades amb l’aigua estan assegurades!

L’allotjament disposa d’àmplies sales i pistes exteriors perquè els nens que participin a les nostres activitats no s’avorreixin en cap moment!

Veure la casa

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal