Colònies multiesportives

Del 4 al 10 de JUL

LA CONRERIA | Tiana

De 6 a 12 anys

des de 375€ Estalvia -18,75€
Preu final: 356,25€

colonies-multiesportives.jpg

Descripció

Els esports nàutics com vela, caiac i pàdel surf i els esports d’equip, com bàsquet, hoquei, futbol, voleibol, waterpolo... són l’objectiu de les colònies més mogudes!

No cal ser un expert per poder participar-hi, només cal tenir ganes de jugar i passar-ho bé. Serà una experiència única que us deixarà ganes de repetir.

És a través del joc que plantegem tota la pràctica esportiva en aquestes colònies, treballant el creixement personal, el treball en equip i l’autonomia. Pretenem potenciar la confiança, l’empatia i la cooperació.

Inclou

El preu inclou les despeses de l'estada en règim de pensió completa (del berenar del primer dia al dinar de l'últim dia), l'equip de monitors/es durant les 24 hores, el material i la realització d'activitats, l'assegurança d'accidents i responsabilitat civil.  

No inclou el transport a la casa, que haurà d’anar a càrrec de cada família.

Programa

  • Esports nàutics: 1 mòdul d'activitats nàutiques: vela, caiac i pàdel surf. Totes les activitats s’orienten des d’una perspectiva lúdica on s’adquireixen les habilitats i coneixements mitjançant el joc (les activitats nàutiques poden reprogramar-se en funció de les característiques del grup i la climatologia).
  • Pràctica d’esports d’equip a través de jocs com ara el bàsquet, handbol, hoquei, futbol, voleibol, waterpolo, etc.
  • Esports d’aventura: BTT* o patinet, tir amb arc i orientació. 

*Activitat de BTT a partir de 12 anys. Els menors de 12 anys i els que no sàpiguen anar en bicicleta faran patinet.

Descarrega el programa d'activitats (del 4 al 10 de juliol) | de 6 a 12 anys

Fitxa de la casa

La Conreria | El Maresme

La Conreria, a Tiana, es troba molt a prop de Barcelona, a poc més de 15 quilòmetres. La casa disposa de piscina i pistes exteriors per realitzar activitats a l’aire lliure. A dins de l’allotjament, les àmplies sales i el teatre, així com el claustre, permetran als participants de les colònies d’estiu de ball exprimir al màxim el seu talent artístic.

Veure la casa

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal