Colònies d'hípica

Del 11 al 17 de JUL

LA RUCA | Avinyó

De 8 a 17 anys

des de 504€ Estalvia -25,2€
Preu final: 478,8€

fitxa-hipica.jpg

Descripció

Cavalls, esports d’aventura i un munt d’amics!

En aquestes colonies d’hípica farem classes d’equitació, de passeig i volteig. Però a més a més, gaudirem de la natura del Bages, de les activitats de lleure i de la piscina!

Inclou

El preu inclou les despeses de l'estada en règim de pensió completa (del berenar del primer dia al dinar de l'últim dia), l'equip de monitors/es durant les 24 hores, el material i la realització d'activitats, l'assegurança d'accidents i responsabilitat civil.

No inclou el transport a la casa, que haurà d’anar a càrrec de cada família.

Programa

Al llarg de les colònies farem 4 mòduls d'hípica a l’Hípica de Sant Fruitós del Bages. Es faran classes d’equitació, passeig i volteig, també aprendrem a raspallar i ensellar els cavalls. Cal tenir en compte que es fa des d'una perspectiva lúdica, no de perfeccionament, tot i que si algú en sap una mica més es té en compte a l'hora de fer l'activitat.

  • Esports d’aventura: tir amb arc, orientació, slackline, BTT* o patinet.
  • Descoberta de l’entorn per conèixer la natura que ens envolta i gaudir-la.
  • Piscina: a l’estiu sempre ve de gust remullar-se i, tot i que sempre hi ha una estona lliure per jugar amb els amics mentre els monitors vigilen, dediquem una estona a fer alguna activitat dirigida com pot ser aqua-gym a la piscina.

*Activitat de BTT a partir de 12 anys. Els qui no sàpiguen anar en bicicleta o siguin menors de 12 anys faran patinet.

Descarrega el programa d'activitats (de l'11 al 17 de juliol) | de 8 a 17 anys

Fitxa de la casa

La Ruca | Bages

La casa de colònies La Ruca és un allotjament rural situat a la comarca del Bages, situada a prop de la riera de Malrubí i rodejada de boscos. La piscina, les esplanades i les sales interiors fan de la casa un lloc magnífic per gaudir d’unes colònies d’estiu.
Per realitzar les activitats d’hípica, ens traslladarem a Sant Fruitós de Bages, una localitat situada molt a prop de la casa.

Veure la casa

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal