Disseny de videojocs

Del 11 al 17 de JUL

LA CONRERIA | Tiana

De 13 a 17 anys

600€

videojocs.jpg

Descripció

Colònies pensades per estimular la creativitat dels joves.

S’organitzaran petits grups on cada participant desenvolupa un rol dins de l’equip que els permet avançar el desenvolupament del taller de videojocs.

En una setmana farem 24h de taller pràctic de disseny de videojocs amb monitors/es especialitzats, mestres de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI), adscrita a la Universitat de Barcelona (UB).

Les colònies s’organitzen amb la col·laboració de Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI).

Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI)

Inclou

El preu inclou les despeses de l'estada en règim de pensió completa (del berenar del primer dia al dinar de l'últim dia), l'equip de monitors/es durant les 24 hores, el material i la realització d'activitats, l'assegurança d'accidents i responsabilitat civil.  

No inclou el transport a la casa, que haurà d’anar a càrrec de cada família.

Programa

  • A través del taller de disseny de videojocs es treballen valors com la confiança, oferint un espai segur on desenvolupar les seves habilitats i iniciar-se en el sector de l’oci interactiu. També es treballa la innovació, desbloquejant la creativitat que cadascú aporta tot desenvolupant els projectes personals de cada participant.
  • La diversió també està present, tant amb les activitats de lleure com amb el taller, ja que desenvolupar un joc i posar-lo en comú amb els companys ja té inherent la diversió.
  • Combinarem el taller de disseny de videojocs amb activitats de lleure i esports d’aventura. Totes les activitats s’orienten des d’una perspectiva lúdica, on s’adquireixen les habilitats i coneixements mitjançant el joc.

Descarrega el programa d'activitats (de l'11 al 17 de juliol) | de 13 a 17 anys

Fitxa de la casa

La Conreria | El Maresme

La Conreria, a Tiana, es troba molt a prop de Barcelona, a poc més de 15 quilòmetres. La casa disposa de piscina i pistes exteriors per realitzar activitats a l’aire lliure.

A dins de l’allotjament, les àmplies sales estan preparades per poder realitzar les activitats específiques de les colònies d’estiu de disseny de videojocs.

Veure la casa

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal