Aquatic, sport and english

Del 4 al 9 de JUL

ARTUR MARTORELL | Calafell

De 13 a 17 anys

des de 510€ Estalvia -25,5€
Preu final: 484,5€

activitat_B103.jpg

Descripció

Anglès i esports nàutics a la platja.

Colònies a Calafell amb esports nàutics, jocs a la platja, la piscina i excursió a Port Aventura amb els amics i les amigues!

Inclou

El preu inclou les despeses de l'estada en règim de pensió completa (del berenar del primer dia al dinar de l'últim dia), l'equip de monitors/es durant les 24 hores, el material i la realització d'activitats, l'assegurança d'accidents i responsabilitat civil.  

No inclou el transport a la casa, que haurà d’anar a càrrec de cada família.

Programa

 • English: el practicarem i l’aprendrem a través de jocs, gimcanes, activitats i sortides que segueixen un fil conductor durant tota la setmana. Es tracta de sentir parlar anglès al llarg del dia i d’aquesta manera deixar-se anar sense cap vergonya amb els amics i les amigues.
 • Aquatic sports: 3 mòduls d'esports nàutics. Les activitats que es realitzaran seran: caiac, vela i/o pàdel surf. Totes les activitats s’orienten des d’una perspectiva lúdica, on s’adquireixen les habilitats i coneixements mitjançant el joc. (Les activitats nàutiques poden reprogramar-se en funció de les característiques del grup i la climatologia).
 • Excursió a Port Aventura.
 • Excursió a la platja.
 • Adventure sports:
  De 6 a 12 anys: circuit de tirolines i llits elàstics, tir amb arc, orientació i patinet.
  De 13 a 17 anys: circuit de tirolines, cinema 5D, tir amb arc, circuit d’orientació i BTT*.
  Totes les activitats s’orienten des d’una perspectiva lúdica, on s’adquireixen les habilitats i coneixements mitjançant el joc.
 • I molt més: aquatic games, esports d'equip, gimcanes, jocs de nit i vetllades.

*Si algú no sap anar en bicicleta té l’opció de fer patinet.

Descarrega el programa d'activitats (del 4 al 9 de juliol) | de 13 a 17 anys
Descarrega el programa d'activitats (del 4 al 9 de juliol) | de 6 a 12 anys
Descarrega el programa d'activitats (de l'11 al 16 de juliol) | de 6 a 12 anys
Descarrega el programa d'activitats (del 25 al 30 de juliol) | de 13 a 17 anys

Fitxa de la casa

Artur Martorell | Baix Penedès

Artur Martorell és la casa perfecta per gaudir d’unes colònies d’estiu. Molt a prop de la platja i amb piscina pròpia, les activitats relacionades amb l’aigua estan assegurades!

L’allotjament disposa d’àmplies sales i pistes exteriors perquè els nens que participin a les nostres activitats no s’avorreixin en cap moment!

Veure la casa

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal