Vídeo resum del Congrés

I Congrés Internacional del lleure i acció sociocultural: construint models per al desenvolupament de persones i comunitats. OCIO.ASOC

Des de la Fundació Pere Tarrés i la Càtedra de Lleure Educatiu i Acció Sociocultural de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL presentem el I Congrés Internacional de Lleure Educatiu i Acció SocioculturalEl congrés se celebrarà el 3 i 4 de novembre a l’Aula Magna de la Facultat d'Educació Social i Treball Social-URL (C/Santaló 37, 08021 Barcelona).
  Veure el vídeo de presentació del congrés

El congrés vol ser un espai des d'on generar coneixement i compartir reflexions, debats, bones pràctiques i reptes sobre la temàtica.

L'estructura s'organitza al voltant de tres dels grans reptes actuals del lleure educatiu i l'acció sociocultural:

 • Repte 1: Quines polítiques es requereixen per garantir un accés universal al lleure i a l’acció sociocultural, especialment per a les persones més vulnerables i amb perspectiva intergeneracional?
    Veure el vídeo
 • Repte 2: Com es pot generar reconeixement i afavorir el treball conjunt entre els diferents agents comunitaris? 
    Veure el vídeo
 • Repte 3: Quines metodologies i pràctiques es requereixen per millorar els programes de lleure educatiu i acció sociocultural? 
    Veure el vídeo

Veure més

Notícies publicades

Fotos

Vídeo resum

Els objectius principals que busca el congrés:

 1. Generar un espai de reflexió i debat al voltant de reptes actuals del lleure educatiu i l’acció sociocultural, on generar coneixement, potenciar la seva transferència, construir discurs conjunt, analitzar les pròpies pràctiques, teixir sinèrgies i potenciar la creació de xarxes.
 2. Visibilitzar el lleure educatiu i l’acció sociocultural com a camp d’estudi en la recerca i la docència, tant a nivell nacional com internacional, en sintonia amb els reptes socials plantejats en els objectius de desenvolupament sostenible 2030 i des d’una perspectiva intergeneracional. 

Veure més

Per a qualsevol consulta que tingui pot posar-se en contacte amb nosaltres:

Entitat organitzadora: Fundació Pere Tarrés

Les inscripcions es realitzaran exclusivament online.