3 i 4 de novembre de 2022

Localització

Mapa Auditori ONCE

El I Congrés Internacional de Lleure Educatiu i Acció Sociocultural es celebrarà el 3 i 4 de novembre a l'Auditori ONCE de Barcelona.

L’edifici ONCE Catalunya és el més gran d’Europa dedicat a la normalització de persones cegues i discapacitades visuals. S’hi presta una atenció integral que cobreix tots els moments de la vida i tots els seus aspectes.

Es tracta d’una obra emblemàtica en una ubicació privilegiada, just al costat de plaça d’Espanya de Barcelona. Aquest emplaçament està perfectament comunicat per transport públic (autobús, metro i Ferrocarrils de la Generalitat).

L’edifici es una construcció basada en un disseny inclusiu que el fa completament accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

L’auditori ONCE té una capacitat de 385 localitats, amb una visió òptima de l’escenari des de tots els angles. Els seients estan dotats de reposabraços abatibles que faciliten el trànsit entre les files de seients. Disposa d’espai per a cinquanta persones usuàries de cadira de rodes. És un auditori ideal per a conferencies, seminaris, convencions i congressos. Té accés directe des de la Gran Via núm. 400, fet que li confereix total independència de la resta d’espais de l’edifici.

Auditori ONCE: Gran Via de les Corts Catalanes, 400 - 08015 Barcelona

Veure mapa