TEMÀTIQUES DE LES COLÒNIES

QUIN ESTIU VOLS?

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

PARLEM ?
Beques per a colònies d'estiu per a infants en situació d'exclusió social

Activitat seguraLes EcoColònies s’adapten al nou context d’emergència sanitària i les necessitats de les famílies, perquè els infants les necessitaran més que mai!

Aquest estiu els més petits necessitaran anar de colònies més que mai: córrer pel camp, jugar, connectar amb la natura i socialitzar-se. D’altra banda, el context familiar serà molt diferent i des de la Fundació Pere Tarrés hem treballat per oferir-vos una nova proposta que s’hi ajusti i que els infants i joves puguin gaudir-les.

Què hem fet per ajudar a les families?

- Colònies assequibles. S’ha reduit la durada mantenint les activitats programades i la seva qualitat, en algunes modalitats.
- Colònies en context segur. S’han endarrerit els inicis de les colònies que començaven abans, per tal de poder-les dur a terme.
- Descompte 10% per inscripcions realitzades en algunes modalitats. 
- Pagament fraccionat. Inscripcions formalitzades al mes de maig podran fer un primer pagament del 10% en el moment de la reserva, i la resta es podrà fer efectiu el mes de juny. Inscripcions que es facin el mes de juny, realitzaran un únic pagament.
- Garantia de re-embolsament: Si algun dels torns programats no es pogués dur a terme per prohibició de les autoritats sanitàries o governamentals, es retornarien tots els diners de les pagues i senyals efectuades.

Protocols i mesures de la Fundació Pere Tarrés en les seves activitats per prevenir la pandèmia provocada per la Covid 19

Podeu consultar la informació donada a la reunió informativa en aquest enllaç

Accedeix a la gravació de la reunió de pares