Sun, beach and english

Del 5 al 10 de SET

ARTUR MARTORELL | Calafell

De 6 a 14 anys

des de 405€ Estalvia -32,4€
Preu final: 372,6€

activitat_B111.jpg

Descripció

Anglès a la platja, a la piscina i a Port Aventura!

Colònies a Calafell amb jocs a la platja, piscina, esports nàutics i diversió a Port Aventura amb els amics!

Inclou

El preu inclou les despeses de l'estada en règim de pensió completa (del berenar del primer dia al dinar de l'últim dia), l'equip de monitors/es durant les 24 hores, el material i la realització d'activitats, l'assegurança d'accidents i responsabilitat civil.  

No inclou el transport a la casa, que haurà d’anar a càrrec de cada família.

Programa

  • English: el practicarem i l’aprendrem a través de jocs, gimcanes, activitats i sortides que segueixen un fil conductor durant tota la setmana. Es tracta de sentir parlar anglès al llarg del dia i d’aquesta manera deixar-se anar sense cap vergonya amb els amics i les amigues.
  • Aquatic sports: farem caiac, vela i/o pàdel surf. Totes les activitats s’orienten des d’una perspectiva lúdica, on s’adquireixen les habilitats i coneixements mitjançant el joc. (Les activitats nàutiques poden reprogramar-se en funció de les característiques del grup i la climatologia).
  • Excursió a Port Aventura.
  • Excursió a la platja.
  • Adventure sports: tir amb arc, orientació i patinet o BTT*. Totes les activitats s’orienten des d’una perspectiva lúdica, on s’adquireixen les habilitats i coneixements mitjançant el joc.
  • I molt més: aquàtic games, esports d'equip, gimcanes, jocs de nit i vetllades.

*L’activitat de BTT es realitza a partir de 12 anys. Els nens i nenes menors de 12 o que no sàpiguen anar en bicicleta faran un circuit amb patinet.

Descarrega el programa d'activitats (del 27 de juny al 2 de juliol) | de 6 a 14 anys
Descarrega el programa d'activitats (del 18 al 23 de juliol) | de 6 a 12 anys
Descarrega el programa d'activitats (del 18 al 23 de juliol) | de 13 a 17 anys
Descarrega el programa d'activitats (del 5 al 10 de setembre) | de 6 a 14 anys

Fitxa de la casa

Artur Martorell | Baix Penedès

Artur Martorell és la casa perfecta per gaudir d’unes colònies d’estiu. Molt a prop de la platja i amb piscina pròpia, les activitats relacionades amb l’aigua estan assegurades!

L’allotjament disposa d’àmplies sales i pistes exteriors perquè els nens que participin a les nostres activitats no s’avorreixin en cap moment!

Veure la casa

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal