Inscripcions i descomptes Inscripcions i descomptes Proposta pedagògica Proposta pedagògica Recursos Recursos Intranet famílies Intranet famílies Gestió d'inscripcions Gestió d'inscripcions

Tria el més proper

Barcelona província
Tarragona

TRIA PER EDATS

Quin casal vols?

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

PARLEM ?
link

ENTUSIASMA’T AMB ELS CASALS D’ESTIU DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS

MESURES HIGIÈNICO-SANITÀRIES COVID19La proposta pedagògica per als Casals d’Estiu de la Fundació Pere Tarrés s’aborda des del disseny d’un centre d’interès amb dues metodologies ben diferenciades: una per als més petits i l’altra per als joves, on d’una manera participativa connecten amb les activitats que es realitzen cada dia.

Els Casals de la Fundació Pere Tarrés s’adapten al nou context d’emergència sanitària i a les necessitats de les famílies, perquè els infants els necessitaran més que mai!

Aquest estiu els més petits necessitaran esbargir-se més que mai: jugar, córrer i socialitzar-se. Una bona opció per fer-ho és un entorn conegut per ells com pot ser l’escola propera. Des de la Fundació Pere Tarrés hem treballat per oferir-vos una proposta ajustada a la nova realitat i que vetllarà per la gestió de les emocions i que els infants i joves s’ho passin molt bé!

Què hem fet per ajudar a les famílies?

- Casals en un context segur. Es seguiran les recomanacions de les autoritats pertinents per garantir casals segurs.
- Descomptes especials per a germans, famílies monoparentals i/o nombroses i per més de tres setmanes
- Pagament fraccionat. Les inscripcions formalitzades al mes de maig podran fer un primer pagament del 20% en el moment de la reserva, i la resta es podrà fer efectiu al mes de juny. Les inscripcions que es facin íntegrament al mes de juny seran en un únic pagament.
- Garantia de reemborsament o devolució: Si algun dels torns programats no es pogués dur a terme per recomanació de les autoritats pertinents, es retornarien tots els diners de les pagues i senyals efectuades.

Protocols i mesures de la Fundació Pere Tarrés en les seves activitats per prevenir la pandèmia provocada per la Covid 19