Casal d'estiu Teatre de Sarrià

I2066.jpg

Del 25 de JUN al 6 de SET

BARCELONA

De 3 a 12 anys

des de 260€

DESCRIPCIÓ DEL CASAL

El casal d'estiu de l'Associació Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià vol oferir als infants la possibilitat de dur a terme activitats de lleure amb un entorn artístic durant una època de l'any especial i plena de recursos amb l'objectiu que assoleixin uns aprenentatges que els acompanyin en el seu desenvolupament personal.

Ho faran mitjançant l'expressió artística i el joc teatral, on podran aprofundir el desenvolupament de les habilitats artístiques, personals i socials dels infants i el teatre se'ns presenta com un dels millors instruments per desenvolupar l'instint creatiu que tots posseïm, grans i petits.

El casal d'estiu es durà a terme els mesos de juny, juliol i la primera setmana de setembre de dilluns a divendres. Va dirigits a infants de 6 a 12 anys i en horari de 9:00 h a 17:00 h. De 13:00 h a 15:00 h hi ha el servei de menjador. Els divendres es mostrarà l'espectacle treballat al llarg de la setmana a l'escenari del Teatre de Sarrià. Tots els familiars hi podran assistir de manera totalment gratuïta.

Es farà seguiment d'hàbits d'higiene, salut alimentària, cura del material, resolució de conflictes, de relació social, la convivència grupal, etc.

RAONS PER VENIR!

  • Activitats relacionades amb el centre d’interès
  • Activitats de reciclatge
  • Gimcanes, tallers, jocs de cohesió d’equip, jocs esportius i molt més!

* Totes les activitats i sortides estan subjectes a les normatives de Protecció civil i a les mesures que estableixi el Departament de Joventut.

ORGANITZACIÓ DEL DIA

9:00 Benvinguda / Bon dia!
9:30 Joc trenca-vergonya
10:00 Activitat relacionada amb el centre d'interès
11:00 Esmorzar i hidratació
11:30 Activitat relacionada amb el centre d'interès
12:45 Dic la meva! valoració grupal i hàbits d'higiene (comiat dels infants que no es queden a dinar)
13:00 Comiat i recollida dels infants
13:00 Dinar
14:00 Esbarjo
15:00 Activitat de tarda
16:45 Tancament i recollida
17:00 Sortida

QUI HO ORGANITZA?

Aquesta activitat la promou l’Associació Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià, i és organitzada per la Fundació Pere Tarrés.

QUÈ CAL PORTAR?

Tot el material que portin els infants ha d’anar degudament marcat amb el seu nom.

Els més petits han de portar roba de recanvi dins una bossa de roba, que es quedarà al casal fins que l’infant finalitzi l’estada.

CADA DIA

  • Un petit esmorzar, preferiblement saludable (fruita, fruits secs, entrepà, etc.). Amb carmanyola o amb un boc and roll.
  • Crema solar i gorra.
  • Cantimplora.
  • Roba còmoda i, si pot ser, de cotó o teixits lleugers que s'eixuguin ràpid.

L’EQUIP DE MONITORS I MONITORES

Totes les activitats d’estiu que ofereix la Fundació Pere Tarrés es desenvolupen amb un equip educatiu conformat per un director/a de lleure i un grup de monitors/es, adequadament titulats d’acord amb la normativa vigent, Decret 137/2003 de la Generalitat de Catalunya per a les activitats de vacances i lleure amb infants i joves. El nombre de monitors/es és d’1 monitor/a per cada 10 participants, garantint així la plena atenció i dedicació personalitzada.

El monitor/a Pere Tarrés és una persona compromesa amb els infants i l’equip a través del joc, d’activitats de lleure, esportives, manuals, de cohesió i moltes altres: s’apropa als infants, els acompanya en el seu creixement i els transmet valors com el de la solidaritat i el treball en equip, entre d’altres.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es faran al Teatre Sarrià: Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8, Sarrià-Sant Gervasi, 08034 Barcelona

REUNIÓ FAMÍLIES

A confirmar.

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal