Inscripcions i descomptes Inscripcions i descomptes Proposta pedagògica Proposta pedagògica Recursos Recursos Intranet famílies Intranet famílies

Tria el més proper

TRIA PER EDATS

Quin casal vols?

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal
PARLEM ?
link

Proposta pedagògica

PROJECTE EDUCATIU

Des de la FUNDACIÓ PERE TARRÉS entenem tota acció amb infants com una acció educativa. És per això que plantegem la necessitat de crear un projecte educatiu. D'aquesta manera, enfoquem el projecte educatiu des d’una planificació o visió estratègica, marcant objectius generals i transversals, fins a arribar a nivell d’activitat.

PROPOSTA ADAPTADA

La nostre proposta és una aposta bàsica per la dinamització i l'execució dels casals d'estiu. És per això que volem deixar certs aspectes de l'activitat a escollir als centres que ens facin confiança. Aquesta adaptació es centra en excursions, piscines i altres activitats complementàries dels casals.

EQUIP FORMAT I ESPECIALITZAT

L'agent més important de treball amb els infants és l'equip educatiu. És per això que la FUNDACIÓ PERE TARRÉS treballa amb una plantilla de 700 monitors i monitores per tal de donar la major confiança i garantir el bon desenvolument. Els equips educatius de casals d'estiu estan titulats i tenen experiència en l'execució de casals d'estiu. A banda d'això, augmentem la ràtio de monitors amb personal en pràctiques.

COMUNICACIÓ AMB LES FAMÍLIES

Les famílies són el principal pilar en l’educació dels infants. És per això que tota la comunitat educativa ha d’anar coordinada i la comunicació entre tots és bàsica per al bon funcionament del casal i el desenvolupament de l’infant. Des de la Fundació Pere Tarrés disposem d'una sèrie de canals de comunicació amb les famílies per tal que aquestes tinguin tota la informació del casal d'estiu.