Què és ARTISTEM

Vols saber-ne més?

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal
Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

Què és Artistem

Artistem és un projecte de la Fundació Pere Tarrés que dissenya i ofereix experiències artístiques d’ensenyament-aprenentatge creatives i emocionants que originen l’interès per les professions científic-tecnològiques. Aquestes experiències es donen en tot tipus de format (tallers, extraescolars, campus, xerrades, jornades...), per públics variats (infants, joves, famílies, educadors/es) i amb tecnologia molt diversa.

Et convidem a visitar la nostra galeria fotogràfica d'activitats

Art+Stem

Filosofia Artistem

  • Creiem que des de l’educació no formal també es pot contribuir al canvi del nou paradigma educatiu (ensenyament que doni resposta als reptes actuals i futurs de la nostra societat) 
  • Creiem que l’art i la creativitat és la clau per al desenvolupament de les professions futures relacionades amb les ciències, la tecnologia, les enginyeries i les matemàtiques 
  • Creiem en la capacitat de les persones per crear les seves pròpies obres, emocionar i emocionar-se
  • Creiem en la transformació de les persones i el foment del talent, i sobretot els dels joves, quan viuen experiències sensorials on es barreja l’art i la tecnologia
  • Creiem en la importància d'implementar programes que permetin contribuir a minimitzar l’escletxa digital i els desequilibris de gènere

Projectes destacats

BIBLIOLAB, amb la Diputació de Barcelona

BIBLIOLAB, amb la Diputació de Barcelona

Des de 2017 s'estan duen a terme tallers diversos per a infants, adolescents, joves i adults en les biblioteques de la província de Barcelona.
BIBLIOLAB + DIBA

YOMO Barcelona 2018

YOMO Barcelona 2018

Festival del mòbil de ciència i tecnologia per a joves celebrat durant la setmana del MWC a la Farga de l'Hospitalet i per on van passar més de 10.000 joves i 4.000 docents. Aquests dies ARTISTEM va estar present oferint tres activitats relacionades amb l'electricitat, la papiroflexia, les arts visuals i sonores digitals i una xerrada inspiracional realitzada conjuntament amb la DJ aTodoColor.
YOMO Barcelona

Un dia amb Ludàlia

Un dia amb Ludàlia

Els i les joves de Ludàlia van passar una tarda plena d'emocions i experiencies sensorials. Mitjançant la placa Makey Makey i les seves possibilitats, van construir un piano de terra i comandaments per jugar a jocs amb l'Scratch. Tenen moltes ganes de repetir!
Fundació Ludàlia

Music DJ. Campus Jove 2017

Music DJ. Campus Jove 2017

El Campus Jove és una proposta d’educació en el temps de lleure d’innovació, creativitat, experimentació i tecnologia per a joves a partir de 14 anys que es du a terme en període estival.
L'any 2017 la música va ser el fil conductor per a potenciar i desenvolupar habilitats i competències personals, descobrir noves professions vinculades amb la tecnologia i l’electrònica. A més, es va aconseguir convertir als i les joves participants en creadors musicals i no només en consumidors de música electrònica.
Campus Jove