Si no veieu aquest newsletter correctament feu clic aquí o copieu aquesta adreça
(http://www.peretarres.org/mails/2017/scv/assegurances-0117/renovacio-lleure-0117/index.html) en el vostre navegador. Gràcies

Fundació Pere Tarrés

www.peretarres.org/assegurances

Segueix-nos
Facebook Twitter Instagram
Renova en un clic la teva assegurança de lleure! Ràpid i fàcil. Més de 20 anys facilitant assegurances.

Recorda que l’assegurança de lleure anual d’accidents i responsabilitat civil per a les activitats que organitzeu a la vostra entitat: esplais, casals, colònies, campaments, etc., vencia el 31 d’agost de 2017.

Com a novetat, l’assistència sanitària per accident es de 6.000 €, en centres de lliure elecció*.

LLEURE ANUAL

Durada: de l'1 de setembre de 2017 al 31 d'agost de 2018

Cost anual: 3,20€ persona (nen o monitor). Portem 6 anys consecutius mantenint la mateixa quota grącies al volum de nens/monitors assegurats.

El número de persones que es desitgi assegurar ha de coincidir amb l'arxiu que s'adjunti, correlativament ordenat, o amb el llistat introduït en el sistema.

LLEURE TEMPORAL

Cobertura per un màxim de 90 dies, amb un import de 2€ per període contractat.

QUIN ÉS EL PROCEDIMENT?

1. Clicar “Accedir”.

Fes la teva assegurança on-line!

2. Omplir totes les dades.

3. Adjuntar un document amb
tots els assegurats a
“Dades dels assegurats”,
o bé introduir-los un per un.

4. Escollir el tipus de pagament (domiciliació o per tarja) i clicar.

Escollir la durada corresponent.
* Anual

 

*Dins de les condicions especials d'aquesta pòlissa, queda modificat el límit assegurat fixat en l'apartat 10.4. de la Cobertura de Assistencial Sanitària per accident, i les prestacions efectuades per professionals o proveïdors sanitaris no concertats per l'assegurador es garantissin fins a 6.000€ per sinistre. A efectes d'aquesta cobertura no obstant això, l'assegurat s'obliga a comunicar el sinistre en el termini establert a l'apartat 15.1, i acceptar la derivació a un centre mèdic recomanat per l'assegurador, un cop superada l'assistència mèdica d'urgència, sempre que aquesta derivació sigui possible en l'àrea geogràfica de l'ocurrència del sinistre.

Des de la web www.peretarres.org/assegurances podreu consultar totes les vostres assegurances contractades i els llistats d’assegurats contractats.

Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb la central de reserves al telèfon 93 430 16 06, o bé enviant un missatge a assegurances@peretarres.org
Per a més informació us atendrà Vinyet Vallespí

Numancia, 149-151 | 08029 Barcelona | Tel. 93 430 16 06 | Fax 93 419 62 68 | www.peretarres.org/assegurances

PUBLICITAT
De conformitat amb la LOPD, posem en el seu coneixement que les seves dades es troben registrades en un fitxer de nom BDGAFPAIPT, amb la finalitat de prestar-li els serveis que ens ha demanat i mantenir-li informat de les nostres activitats, el responsable del qual és la Fundació Pere Tarrés. Pot exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició, envers aquestes dades clicant aquí, o dirigint-se al Carrer Numància número 149-151 de Barcelona, o mitjançant l’adreça de correu electrònic fundacio@peretarres.org