logo Alberg Pere Tarrés     catalan        spanish        english        french        german        italian        portuguese        chinese
c. Numancia 149-151, 08029 Barcelona - tel. 00 34 93 410 23 09 - alberg@peretarres.org - fax. 00 34 93 321 04 16

slide1 slide2 slide3 slide4

Welkom in de Herberg Pere Tarrés

Geniet van Barcelona en logeer in een van de meest comfortabele en meest moderne herbergen van deze stad!

Alberg Pere Tarrés - Barcelona
 

De herberg Pere Tarrés in Barcelona is een nieuw gebouw, gelegen in een van de meest veilige wijken van de stad, met een goede metroverbinding en zowel overdag als ’s nachts buslijnen naar het centrum van Barcelona. Herberg Pere Tarrés is modern en comfortabel ingericht. Deze herberg is een van de weinige in Barcelona die in elke kamer een badkamer heeft. Je kan ook gebruik maken van een ingerichte keuken om je kookkunst te tonen of, indien je dat verkiest, bij ons lekker eten.

Ontmoet ons herberg

De herberg heeft een mooi terras waar je kan uitrusten en na een toeristisch bezoek aan de stad, je even gezellig kan babbelen met je vrienden. Gratis dienstverleningen zijn onder andere het ontbijtbuffet en de lakens. In sommige kamers is er gratis WIFI internetaansluiting.

Ben je op zoek naar een jeugdherberg in Barcelona? Dan heb je de beste al gevonden! De ideale plek voor mensen die alleen reizen of voor groepen. Herberg Pere Tarrés is een volledig nieuw gebouw, gelegen in een heel veilige winkelwijk, vlakbij het stadium van FC Barcelona. De wijk waar de jeugdherberg is gelegen, heeft heel goede openbaar vervoer verbindingen (2 metrolijnen, 14 buslijnen, tram en 2 nachtbuslijnen).

 

Herberg Pere Tarrés blijft 24 uur open, biedt in totaal 320 plaatsen, verdeeld over twee en eenpersoonskamers of kamers met 8 bedden. Alle kamers hebben een badkamer en ook individuele kastjes. Lakens en dekens zijn in de prijs inbegrepen. Dit is ongetwijfeld een van de weinige jeugdherbergen in Barcelona waar je alle accommodatie hebt. De kamers zijn ruim en overal valt daglicht binnen. 32 plaatsen hebben geen architectonische hindernissen en het gebouw is dus volledig toegankelijk voor mindervalieden.

In de herberg kan je lekker ontbijten, ook lunchen of een avondmaal gebruiken. Als je een pic-nic wenst, dan hoef je die maar te bestellen. Dit is een van de jeugdherbergen van Barcelona die perfect is voor groepen. Er zijn vergaderzalen, gratis internet en wifi, wasserij, een ingerichte keuken voor vrij gebruik, een groot terras om te genieten van ons aangenaam klimaat, pingpong tafel, een ruime televisiezaal en parkeerplaats. Het personeel van de jeugdherberg wacht je al op en zal ervoor zorgen dat je verblijf een enige en onvergetelijke ervaring wordt. We staan voor je klaar en we verstrekken je alle nodige informatie over Barcelona en tonen je de verdoken plekjes die je alleen maar ontdekt met iemand uit de stad.

De jeugdherberg Pere Tarrés heeft het kwaliteitsattest 9001; 2008. De jeugdherberg Pere Tarrés behoort tot het Spaanse netwerk van jeugdherbergen en tot de International Youth Hostel Federation (IYHF).

Kom naar Herberg Pere Tarrés! Het hele team staat voor je klaar!

Je kan bij ons terecht op dit adres:Logo Mediambiental

c/Numància 149-151

08029 Barcelona

Tel. 00 34 93 410 23 09

Fax 00 34 93 321 04 16

alberg@peretarres.org  

Vergroot de kaart

We behoren tot:

       Wyse Travel Confederation
Wyse Travel Confederation       iGap Travelguide Awards
 
Hostelling International Hostelling International Quality ISO Certified Associació Catalana Allotjaments Turístics ONG Acreditada - Fundación lealtad

 

Fundació Pere Tarrés | Wettelijke info | Bereikbaarheid | | Website | Contact

Volg ons

Facebook  Blog Todo Barcelona  Foursquare  Instagram


c. Numancia 149-151, 08029 Barcelona - tel. 00 34 93 410 23 09 - alberg@peretarres.org - fax. 00 34 93 321 04 16