Home XACS  
 
 
   Facebook Fundació Pere Tarrés    Twitter Fundació Pere Tarrés    Instagram Fundació Pere Tarrés
Inici | Fundació Pere Tarrés | Contacte | | Fundació Pere Tarrés

Equip de Direcció i Equip Tècnic

La Xarxa de Centres Socioeducatius disposa d’un Equip de Direcció format pel Director, el Secretari Tècnic i el Coordinador de la Xarxa, i que té com a funció principal orientar estratègicament i dirigir la Xarxa. Per altra banda, la Xarxa de Centres Socioeducatius també disposa d’un Equip Tècnic, que porta a terme els objectius del Pla de Treball anual de la Xarxa i dona suport als Centres Socioeducatius de manera individual.

 

   

Director de la Xarxa de Centres Socioeducatius 
Rafael Ruiz de Gauna Torres

En Rafael és Llicenciat en Biologia i Diplomat en Pedagogia del Lleure i Animació Socio-cultural.
A part de ser Director de la Xarxa de Centres Socioeducatius, en Rafael també és Director de Formació Consultoria i Estudis i de Relacions Institucionals de la Fundació Pere Tarrés. Ha estat Vicepresident de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya, director de diverses federacions (APPEC, CJEH i AEISC, entre d’altres) i és membre de diferents consells de representació social. Ha publicat nombrosos articles d’opinió en mitjans de comunicació sobre el tercer sector, polítiques socials i lleure educatiu.
Com a màxim responsable de la Xarxa de Centres Socioeducatius, la seva funció principal és dirigir i orientar estratègicament la Xarxa en benefici de tots els Centres Socioeducatius que la formen i, en conseqüència, de tots els infants i famílies amb les que treballen cada dia.

   
   
    Secretari Tècnic de la Xarxa de Centres Socioeducatius
Albert Riu Mas

L’Albert és Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la UAB, ha participat al programa Vicens Vives – Lideratge, compromís i valors per ESADE i Monitor i Director de Lleure.
A part de ser Secretari Tècnic de la Xarxa de Centres Socioeducatius, l’Albert també és Secretari Tècnic del Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés, secretari general de CCCCCE i president del Grup d’Esplai Apassomi de Lleida.
Com a màxim responsable de l’àmbit tècnic de la Xarxa de Centres Socioeducatius, la seva funció principal és la seva gestió econòmica i pressupostària.

   
   
Raül Avellaneda de la Calle     Coordinador de la Xarxa de Centres Socioeducatius
Raül Avellaneda de la Calle

En Raül és Enginyer superior de Telecomunicacions, MBA per ESADE i Màster en Formació del Professorat. Aporta més de 15 anys d’experiència en l’àmbit de lleure educatiu i coordinació de projectes dins el voluntariat, que ha compaginat amb càrrecs dins el sector de telecomunicacions i innovació tecnològica. Com a Coordinador de la Xarxa de Centres Socioeducatius la seva funció principal és vetllar pel compliment del Pla de Treball anual de la Xarxa.

   
   
Alba Nogué i Martínez     Responsable d’Administració i Projectes de la Xarxa de Centres Socioeducatius
Alba Nogué i Martínez

N’Alba és graduada en Ciències Polítiques i de l’Administració amb un Màster en Gestió Cultural. Aporta 3 anys d’experiència com a Tècnica de Joventut i com Agent d’ocupació i Desenvolupament a diferents Ajuntaments, i va formar part d’un centre federat al MCECC durant més de 7 anys.
Entre les seves funcions dins la Xarxa de Centres Socioeducatius destaquen el disseny, la redacció, el seguiment i l’avaluació dels diversos projectes i accions, així com la captació de recursos per a la seva execució. A més a més, és la responsable de l’administració de la Xarxa.

   
   
    Tècnic Administració i Projectes de la Xarxa de Centres Socioeducatius 
Samuel Cereijo Rubio

En Samuel compta amb una llarga trajectòria en la intervenció educativa i experiència en la gestió administrativa. A banda de les tasques tècniques per a la Xarxa de Centres Socioeducatius, també forma part de l’Equip Tècnic del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés. Com a Tècnic de la Xarxa de Centres Socioeducatius, la seva funció principal és la gestió del Programa Proinfància de l’Obra Social de La Caixa. A més, també és el principal responsable de gestionar la Guia de Recursos de la Xarxa i les peticions i incidències que els centres adherits a la Xarxa puguin presentar.© Fundació Pere Tarrés | Avís legal | Mapa de la web | Accessibilitat | Contacte