Home XACS  
 
 
   Facebook Fundació Pere Tarrés    Twitter Fundació Pere Tarrés    Instagram Fundació Pere Tarrés
Inici | Fundació Pere Tarrés | Contacte | | Fundació Pere Tarrés

Comissió Permanent

La Comissió Permanent de la Xarxa de Centres Socioeducatius està formada per l’Equip Directiu i els responsables d’entre 2 i 4 Centres Socioeducatius com a representants del Consell General de Centres. Aquest òrgan es reuneix de forma mensual per treballar sobre els objectius del Pla de Treball anual de la Xarxa i sobre aspectes d’interès per als centres.

 

   

Director de la Xarxa de Centres Socioeducatius 
Rafael Ruiz de Gauna Torres

En Rafael és Llicenciat en Biologia i Diplomat en Pedagogia del Lleure i Animació Socio-cultural.
A part de ser Director de la Xarxa de Centres Socioeducatius, en Rafael també és Director de Formació Consultoria i Estudis i de Relacions Institucionals de la Fundació Pere Tarrés. Ha estat Vicepresident de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya, director de diverses federacions (APPEC, CJEH i AEISC, entre d’altres) i és membre de diferents consells de representació social. Ha publicat nombrosos articles d’opinió en mitjans de comunicació sobre el tercer sector, polítiques socials i lleure educatiu.
Com a màxim responsable de la Xarxa de Centres Socioeducatius, la seva funció principal és dirigir i orientar estratègicament la Xarxa en benefici de tots els Centres Socioeducatius que la formen i, en conseqüència, de tots els infants i famílies amb les que treballen cada dia.

     
    Secretari Tècnic de la Xarxa de Centres Socioeducatius
Albert Riu Mas

L’Albert és Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la UAB, ha participat al programa Vicens Vives – Lideratge, compromís i valors per ESADE i Monitor i Director de Lleure.
A part de ser Secretari Tècnic de la Xarxa de Centres Socioeducatius, l’Albert també és Secretari Tècnic del Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés, secretari general de CCCCCE i president del Grup d’Esplai Apassomi de Lleida.
Com a màxim responsable de l’àmbit tècnic de la Xarxa de Centres Socioeducatius, la seva funció principal és la seva gestió econòmica i pressupostària.

     
Raül Avellaneda de la Calle     Coordinador de la Xarxa de Centres Socioeducatius
Raül Avellaneda de la Calle

En Raül és Enginyer superior de Telecomunicacions, MBA per ESADE i Màster en Formació del Professorat. Aporta més de 15 anys d’experiència en l’àmbit de lleure educatiu i coordinació de projectes dins el voluntariat, que ha compaginat amb càrrecs dins el sector de telecomunicacions i innovació tecnològica. Com a Coordinador de la Xarxa de Centres Socioeducatius la seva funció principal és vetllar pel compliment del Pla de Treball anual de la Xarxa.

     
Ignasi Sagalés    

Director de l’Associació Educativa Integral del Raval  
Ignasi Sagalés

L’Ignasi ha fet Ciències Polítiques i de l'Administració i és Monitor i Director de Lleure per la Fundació Pere Tarrés.
Es va començar a vincular amb el món associatiu amb voluntariats en diferents organitzacions i col·lectius, fins que als 16 anys va començar a col·laborar al Raval; primer com a voluntari i després com a referent dels projectes per a adolescents i joves a l'entitat. 

Des de fa 6 anys és director de l'AEIRaval i està implicat en diferents xarxes i grups de treball vinculats al territori, a la ciutat i a la Fundació Pere Tarrés en matèria d'infància, família, joves i acció social. Renova al 2016 com a membre de la Comissió Permanent. 

     
Eulàlia Pagès i Moliner     Coordinadora de l'àmbit d'infants, adolescents i joves de la Fundació La Vinya
Eulàlia Pagès i Moliner

L'Eulàlia és Graduada en Humanitats per la UPF i estudiant del Grau d'Educació Social per la UOC. És monitora i directora de Lleure. Actualment és coordinadora de l'àmbit d'infants, adolescents i joves de la Fundació privada La Vinya, d'acció social, als barris de Bellvitge i el Gornal de l'Hospitalet de Llobregat. És també la responsable del Casal "al vent!", un dels centres de lleure de la mateixa Fundació.

     
Josep Rodríguez i Montserrat     Director general de l’Associació Educativa Can Palet i Coordinador general de Grup Colònies Ca n’Anglada

En Josep té el post grau de Lideratge i innovació social en les ONG per ESADE. És Vocal de la junta de FEDAIA, Vocal-substitut de la Taula del tercer sector social, Conseller del Consell Municipal de Serveis Socials de Terrassa, Conseller del Districte III de Terrassa, Conseller del Consell Pastoral de les Parròquies de Sant Josep i Sant Cristòfol de Terrassa, Membre Fundador de la Plataforma d’entitats de lleure diari a Terrassa i President de l’AMPA Escola Pia de Terrassa. Com Director general i coordinador general, la seva funció principal és la de vetllar per l’acompliment de la missió i visió, dels objectius, la gestió econòmica i pressupostaria de les entitats i representar-les institucionalment.

     
Ferran Bolós Martínez   Director del Centre Obert Eixample
Ferran Bolós Martínez

En Ferran és postgrau en Estudis Africans (antropologia, lingüística, economia, etc.) pel CSIC. Abans va estudiar Comunicació Àudiovisual (URL) i és Tècnic Superior en Realització d'Àudiovisuals i Espectacles, tot i que gran part de la seva vida l'ha dedicada a l'educació no formal, en centres d'educació en el lleure (Mataró, Sevilla i Barcelona) i en centres socioeducatius (Mataró, Sant Vicenç dels Horts, Barcelona). És monitor i director de lleure. Actualment és el director del Centre Obert Eixample i de la Fundació Privada Viarany, entitat titular del mateix i creada per la Institució Teresiana per als seus projectes a Catalunya.© Fundació Pere Tarrés | Avís legal | Mapa de la web | Accessibilitat | Contacte