Home XACS  
 
 
   Facebook Fundació Pere Tarrés    Twitter Fundació Pere Tarrés    Instagram Fundació Pere Tarrés
Inici | Fundació Pere Tarrés | Contacte | | Fundació Pere Tarrés

Suport institucional

La Xarxa de Centres Socioeducatius, com a entitat de segon nivell, sovint té accés a institucions públiques i/o privades a les quals els centres individualment no hi podrien accedir. A través del suport institucional es pretén que els centres, encara que no estiguin presents de manera directa en altres institucions, organitzacions o taules de treball, puguin fer-ho a través de la Xarxa de Centres Socioeducatius.

 

  Representació institucional davant les administracions públiques
La Xarxa de Centres Socioeducatius exerceix un paper de representació institucional per posar en valor els centres socioeducatius davant les administracions públiques. Qualsevol centre pot requerir la col·laboració institucional de la Xarxa de Centres Socioeducatius davant les administracions públiques.

Si voleu requerir la col·laboració institucional de la Xarxa de Centres Socioeducatius podeu contactar amb secretaria.xacs@peretarres.org
     
  Representació institucional a la PINCAT
La PINCAT és una plataforma que pertany a la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i que té com a objectiu fer visible la realitat de la infància a Catalunya. La Xarxa de Centres Socioeducatius participa d’aquesta plataforma, facilitant la informació més rellevant que es dóna als centres socioeducatius i compartint amb ells aspectes sobre els quals cal construir de manera conjunta.
     
  Fòrum Social Fundació Pere Tarrés
El Fòrum és un espai de reflexió organitzat per la Fundació Pere Tarrés i el diari El País que té per objectiu promoure el debat plural en temes d’acció social d’interès per al Tercer Sector. Consisteix en un dinar un cop al mes on es convida a un ponent a fer una breu conferència que doni peu a un espai de diàleg amb els assistents. La participació al Fòrum Social té un preu reduït de 10€ per als membres de la Xarxa.

Si voleu inscriure-us al Fòrum Fundació Pere Tarrés amb preu reduït contacteu amb secretaria.xacs@peretarres.org


© Fundació Pere Tarrés | Avís legal | Mapa de la web | Accessibilitat | Contacte