Vèrtex. Trobada General 2018

 

VÈRTEX és un projecte compartit dels diferents col·lectius que conformem el Moviment els quals estem sumat esforços per organitzar una trobada única. Aquests col•lectius són:

  • Els centres d’esplai: els gairebé 200 centres d’esplai del Moviment estan convidats a sumar-se a una trobada històrica. Durant aquest curs 2017-18 aniran participant en diferents activitats prèvies per tal de motivar la participació del conjunt del centre a la trobada.
  • Els monitors i monitores: Vèrtex és una oportunitat única per als i les monitores dels centres d’esplai del MCECC. Un espai de trobada on compartir experiències amb altres centres i gaudir d’una gran activitat amb els infants, adolescents i joves. La trobada no seria possible sense la col•laboració i complicitat de centenars de monitors i monitores dels diferents centres d’esplai que hi participaran.
  • Els infants, adolescents i joves: aquesta serà una trobada especial, ja que per primer cop també hi podran participar els infants dels centres d’esplai. Una trobada amb diferents activitats segons tres grups d’edat i una gran activitat compartida per fer sentir el poder de transformació de l’educació en el lleure.
  • Les entitats i administracions col•laboradores: una trobada d’aquesta magnitud no seria possible sense la col•laboració i implicació de les entitats i administracions que hi donen suport. Vèrtex vol ser una trobada arrelada al territori, que hi sumi les entitats socials i culturals, per la qual cosa es treballa perquè puguin participar en diferents entitats.
  • Les comissions organitzadores: Vèrtex és un projecte que es porta gestant des dels inicis del 2017 i que no seria possible sense la implicació de les persones voluntàries que formen les comissions organitzadores. Actualment, Vèrtex compta amb les següents comissions: comissió de logística, comissió de centre d’interès, comissió de materials previs, comissió d’activitats i comissió de comunicació. Totes les comissions estan coordinades pel grup motor que s’encarrega de liderar el projecte i vetllar per l’acompliment dels terminis i objectius del projecte.
  • Les persones voluntàries: la trobada no seria possible sense la col•laboració de desenes de persones que voluntàriament participaran en l’organització i realització de les activitats. Properament s’iniciarà una campanya per tal de sumar més persones voluntàries a l’equip organitzatiu. Vèrtex és una oportunitat per compartir experiències amb altres persones voluntàries, per tornar a viure l’educació en el lleure en primera persona, per formar part d’un esdeveniment històric,... Apunta’t!

 

 


Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans
de la Fundació Pere Tarrés

Numància 149 - 151 08029. Barcelona
Tel. 93 430 16 06
secretaria.mcecc@peretarres.org

SEGUEIX-NOS A LES XARXES!