Vèrtex. Trobada General 2018
Estàs a: Inici  > Què és VÈRTEX  > Presentació

VÈRTEX és la gran trobada general del Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés que se celebrarà els dies 14 i 15 d’abril de 2018 a Vilafranca del Penedès. No serà una trobada qualsevol sinó que serà un esdeveniment excepcional per tal de commemorar el 60è aniversari de l’inici de les activitats de lleure de les entitats que formen l’actual Moviment i el 5è aniversari de la primera assemblea del MCECC amb la nova dimensió catalana.

Serà una trobada única i multitudinària, amb la participació de més de 4.000 persones, comptant per primer cop també amb infants des de primer de primària com a participants, juntament amb els adolescents i joves i els seus monitors i monitores.

Sota l’eslògan de “L’Esplai Multiplica!”, Vèrtex vol ser un punt de trobada de les persones que comparteixen una mateixa manera d’entendre l’educació en el lleure a l’esplai. Una trobada per compartir experiències, transmetre valors, reflexionar plegats i posar en valor l’esplai com a eina de transformació social.


Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans
de la Fundació Pere Tarrés

Numància 149 - 151 08029. Barcelona
Tel. 93 430 16 06
secretaria.mcecc@peretarres.org

SEGUEIX-NOS A LES XARXES!