Vèrtex. Trobada General 2018

 

VÈRTEX compta amb un gran equip de voluntaris i voluntàries. Una de les comissions de voluntàries i voluntaris és l'encarregada de la comunicació. Aquesta comissió ha treballat en l'elaboració, entre d'altres, amb el rodatge i l'edició de diversos vídeos que posem a l'abast de tots els que en vulgueu gaudir. Estigueu atents perquè els anirem penjant en aquest espai.

 

 

VÈRTEX - "Els monitors/es" 

Publicat el 5 de desembre de 2017 (Dia internacional del Voluntariat)

Els monitors i les monitores són una peça clau als centres d'esplai. Gràcies a la seva feina de manera voluntària omplen les tardes de dissabte i els matins de diumenge d'activitats educatives en el món del lleure.

     
 

VÈRTEX - "Jo passo"

Elaborat pel Centre d'Esplai Trencaclosques

Us presentem un vídeo que han fet els companys del Centre d'Esplai Trencaclosques d'una divertidissima adaptació d'un anunci televisiu per motivar als participants del seu centre d'esplai. L'han feta "Grossa!"

     
 

VÈRTEX - Què és l'esplai? 

Publicat el 10 de novembre de 2017

El 6 i 7 d'octubre, el Centre d'Esplai Sant Isidor es va convertir en el punt de trobada de monitors/es, exmonitors/es, consiliaris, families, nens i nenes que formen part del MCECC. Hi va haver anèctdotes, reflexions, riures i sobretot l'esperit del Moviment. 

     
 

Vine a VÈRTEX 

Publicat el 3 de novembre de 2017

Vine a Vèrtex 2018! Del 3 de novembre al 18 de desembre us hi podeu inscriure a www.vertex2018.cat

     
 

14 i 15 d'abril 

Publicat l'1 de juny de 2017

Els dies 14 i 15 teniu una cita amb el Moviment. Una trobada amb monitors, els joves i, per primera vegada, també els infants, estan convocats celebrar un aniversari i demostrar-nos que podem anar més enllà.

 

 

 

 


Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans
de la Fundació Pere Tarrés

Numància 149 - 151 08029. Barcelona
Tel. 93 430 16 06
secretaria.mcecc@peretarres.org

SEGUEIX-NOS A LES XARXES!