Vèrtex. Trobada General 2018

 

VÈRTEX compta amb un gran equip de voluntaris i voluntàries. Una de les comissions de voluntàries i voluntaris és l'encarregada de la comunicació. Aquesta comissió ha treballat en l'elaboració, entre d'altres, amb el rodatge i l'edició de diversos vídeos que posem a l'abast de tots els que en vulgueu gaudir. Estigueu atents perquè els anirem penjant en aquest espai.

 

 

Vídeo Voluntariat - "Voluntariat VÈRTEX, gràcies"

Publicat el 3 de juny de 2018

Volem agraïr la dedicació, l'esforç i el compromís a les més de 250 persones que van fer possible VÈRTEX! Repartides en diverses comissions, van treballar de valent tot demostrant que l'esplai multiplica! Sense aquestes persones no hagués estat possible!

     
 

Vídeo post trobada - "Què ha sigut VÈRTEX?"

Publicat el 18 de maig de 2018

El 14 i 15 d'abril es va celebrar la trobada general del Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans a Vilafranca del Penedès. Ara toca conèixer de primera mà què ha sigut VÈRTEX per a les persones que hi han participat.

     
 

Vídeo Voluntariat - "Gràcies per fer possible VÈRTEX"

Publicat el 19 d'abril de 2018

El 14 i 15 d'abril es va celebrar a Vilafranca del Penedès, VÈRTEX, la trobada del Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans. Més de 4.000 persones hi van participar i van viure durant dos dies com l'esplai és un tresor. Des del Moviment us volem agrair la vostra assistència amb aquest vídeo realitzat per les persones voluntàries de comunicació del Moviment.

     
 

Càpsula - "La relació entre l’església i l’esplai"

Publicat el 22 de març de 2018

El mossèn Àngel Jesús Navarro, exconsiliari del MCECC, ens explica com l'esplai i l'església treballen plegats la fe i els valors.

     
 

Càpsula - "Si l’esplai fos un animal"

Publicat el 2 de març de 2018

L'esplai, segons com es miri, es pot definir de moltes maneres. Aquesta vegada hem preguntat quin animal seria l'esplai. Quin seria per a tu?

     
 

Càpsula - "Si l’esplai fos un arbre"

Publicat el 2 de març de 2018

L'esplai, segons com es miri, es pot definir de moltes maneres. Aquesta vegada hem preguntat quin arbre seria l'esplai. Quin seria per a tu?

     
 

Càpsula - "Ser o no ser d’esplai"

Publicat el 16 de febrer de 2018

En Marcel i l’Adrià no són d’esplai. Les seves parelles sí. Com viuen el compromís de la Nerea i l’Àlex amb l’esplai? Com els afecta a ells? Entenen què representa “ser d’esplai”?

     
 

Càpsula - "L'amistat a l'esplai"

Publicat el 30 de gener de 2018

L'amistat és igual a l'escola que a l'esplai? S'estableixen les mateixes relacions? Ens ho expliquen, en primera persona, els protagonistes d'aquest vídeo.

     
 

Càpsula - "De les reunions d'esplais i zones hi surt..."

Publicat el 19 de gener de 2018

L'esplai no només són reunions, excursions, sortides.... implica moltes més coses com l'amistat, el companyerisme i l'amor. La Mireia i el Joan ho saben molt bé i el Biel i Martí també.

     
 

VÈRTEX - "Els monitors/es" 

Publicat el 5 de desembre de 2017 (Dia internacional del Voluntariat)

Els monitors i les monitores són una peça clau als centres d'esplai. Gràcies a la seva feina de manera voluntària omplen les tardes de dissabte i els matins de diumenge d'activitats educatives en el món del lleure.

     
 

VÈRTEX - "Jo passo"

Elaborat pel Centre d'Esplai Trencaclosques

Us presentem un vídeo que han fet els companys del Centre d'Esplai Trencaclosques d'una divertidissima adaptació d'un anunci televisiu per motivar als participants del seu centre d'esplai. L'han feta "Grossa!"

     
 

VÈRTEX - Què és l'esplai? 

Publicat el 10 de novembre de 2017

El 6 i 7 d'octubre, el Centre d'Esplai Sant Isidor es va convertir en el punt de trobada de monitors/es, exmonitors/es, consiliaris, families, nens i nenes que formen part del MCECC. Hi va haver anèctdotes, reflexions, riures i sobretot l'esperit del Moviment. 

     
 

Vine a VÈRTEX 

Publicat el 3 de novembre de 2017

Vine a Vèrtex 2018! Del 3 de novembre al 18 de desembre us hi podeu inscriure a www.vertex2018.cat

     
 

14 i 15 d'abril 

Publicat l'1 de juny de 2017

Els dies 14 i 15 teniu una cita amb el Moviment. Una trobada amb monitors, els joves i, per primera vegada, també els infants, estan convocats celebrar un aniversari i demostrar-nos que podem anar més enllà.

 

 

 

 


Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans
de la Fundació Pere Tarrés

Numància 149 - 151 08029. Barcelona
Tel. 93 430 16 06
secretaria.mcecc@peretarres.org

SEGUEIX-NOS A LES XARXES!