Vèrtex. Trobada General 2018

Cada any el MCECC realitza una trobada per als adolescents i joves dels centres d'esplai que formen part del Moviment anomenada TrocaJove i una Trobada o Jornada de Monitores i Monitors, per als monitors/es dels equips dels diferents centres. Aquestes trobades estan destinades als col·lectiu d’edats compreses entre els 14 i 18 anys (TrocaJove) i per a monitors/es (majors de 18 anys). Ambdós col·lectius són una part molt important dels Centres d’Esplai i representen el futur de les entitats en concret i de la societat en general.

El curs 2017-2018 serà un any excepcional; farà 60 anys que les entitats d’educació en el lleure de l’actual Moviment varen iniciar les seves activitats i, el novembre de 2017, farà 5 anys de la primera assemblea del MCECC amb la nova dimensió catalana. És per això que estem organitzant una gran trobada que comptarà amb els infants i joves dels Centres d’Esplai. 

Tanquem inscripcions per VÈRTEX!

El dia 28 de febrer és la última oportunitat que tens per formar part de VÈRTEX! Ja sigui venint amb el teu centre d’esplai o formant part del voluntariat apunta’t i no deixis que t’expliquin VÈRTEX!
Veure més


Les activitats i accions del MCECC compten amb la col·laboració i suport de:

Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans
de la Fundació Pere Tarrés

Numància 149 - 151 08029. Barcelona
Tel. 93 430 16 06
secretaria.mcecc@peretarres.org

SEGUEIX-NOS A LES XARXES!