MCECC
 
 
   Facebook Fundació Pere Tarrés    Twitter Fundació Pere Tarrés    Instagram Fundació Pere Tarrés
Inici | Fundació Pere Tarrés | Contacte | | Intranet | Fundació Pere Tarrés

Suport a l'acció dels centres d'esplai: pedagògica, de gestió i de vivència de la fe

 

  AJUTS EN FORMACIÓ
Aquests ajuts financen els diversos programes de formació dels monitors i monitores dels centres del Moviment. Es presenten en diversos formats: descomptes en formació (cursos de monitors/es, directors/es i monogràfics), preus exclusius en cursos residencials i realització de formacions a mida.
Com accedir-hi?

En funció de cada tipologia d’ajut s’activa un mecanisme o un altre: per accedir als descomptes en formació i als cursos residencials és necessari facilitar un certificat de pertinença al MCECC en el moment que els monitors/es realitzen la matrícula. Pel que fa a les formacions a mida, cal adreçar-se als promotors/es de referència per sol·licitar-ho. No hi ha convocatòries fixades, de manera que sempre es poden sol·licitar.
Més informació
Consulteu la pàgina web del MCECC, concretament l’apartat “Serveis a esplais > Suport a la Formació” i informeu-vos de totes les modalitats i tipologies d’ajuts.
     
  RECURSOS I MATERIALS PEDAGÒGICS
Des de diverses plataformes, formats i modalitats, el MCECC posa a disposició dels centres d’esplai materials i recursos per tal d’ajudar a l’acció pedagògica dels centres d’esplai.
Com accedir-hi?
Trobareu recursos i materials pedagògics a diferents plataformes del MCECC: la pàgina web corporativa, el diari digital estris.cat i el GESPLAI. Podeu consultar les fitxes d’activitats, els materials de campanyes, etc.
Més informació
Consulteu la pàgina web del MCECC, la revista Estris i el programa GESPLAI, i descobriu tots els recursos que estan a la vostra disposició.
     
  RECURSOS PER A LA CELEBRACIÓ DE LA FE
També des de diverses plataformes, formats i modalitats, el MCECC posa a disposició dels centres d’esplai recursos per a la celebració de la fe en el marc de les activitats d’educació en el lleure. Són materials elaborats pels consiliaris i animadors/es de la fe del Moviment.
Com accedir-hi?

Trobareu recursos i materials d’animació en la fe a diferents plataformes del MCECC: la pàgina web corporativa, el diari digital estris.cat i el GESPLAI.
Més informació

Consulteu la pàgina web del MCECC, la revista Estris i el programa GESPLAI, i descobriu tots els recursos que estan a la vostra disposició.
     
  SERVEIS DE GESTORIA I PRESENTACIÓ D'IMPOSTOS
Per als centres d’esplai que tenen personalitat jurídica pròpia, el MCECC ofereix el servei de gestoria per presentar declaracions d’impostos davant l’agència tributària. Per exemple, el model 347 de declaració d’operacions amb tercers.
Com accedir-hi?

La secretaria del MCECC, anualment, es posa en contacte amb els centres d’esplai que tenen personalitat jurídica pròpia i es dóna les indicacions pertinents per tal de sol·licitar aquest servei per fer les tramitacions pertinents.
Més informació

Podeu posar-vos en contacte amb els vostres promotors/es de centre per demanar informació d’aquest tràmit si hi esteu interessats.
     
  ASSESSORAMENT EN COMPLIMENTS DE NORMATIVES
El MCECC és present i interlocutor en diversos fòrums, plataformes i administracions públiques. Això fa que sigui un interlocutor rellevant pel que fa al coneixement de les diferents normatives d’aplicació als centres d’esplai. S’ofereix el servei d’assessorament i acompanyament en l’aplicació de normatives de relleu.
Com accedir-hi?

En el moment en què apareixen diverses normatives, el MCECC es posa en contacte amb els centres per tal d’oferir assessorament i formació, si s’escau, sobre les diferents normes d’aplicació.
Més informació

Podeu posar-vos en contacte amb els vostres promotors/es de centre per demanar informació d’aquest tràmit si hi esteu interessats.
     
  CONTRACTACIÓ DE MONITORS/ES
Per als centres d’esplai que realitzeu casals de vacances, el MCECC ofereix un servei puntual de presentació de serveis educatius que permet poder contractar, segons la legalitat vigent i els convenis col·lectius en vigor, els monitors i monitores dels casals.
Com accedir-hi?

Els centres d’esplai interessats en aquest servei cal que us poseu en contacte amb el MCECC dos mesos abans de l’inici del casal de vacances per al qual vulgueu contractar el servei.
Més informació

Podeu posar-vos en contacte amb la secretaria del MCECC a través de la bústia de correu secretaria.mcecc@peretarres.org


© Fundació Pere Tarrés | Avís legal | Mapa de la web | Accessibilitat | Contacte