MCECC
 
 
   Facebook Fundació Pere Tarrés    Twitter Fundació Pere Tarrés    Instagram Fundació Pere Tarrés
Inici | Fundació Pere Tarrés | Contacte | | Intranet | Fundació Pere Tarrés

Sistemes d'informació i difusió

 

  BUTLLETINS
El MCECC disposa de dos butlletins “enMoviment”: un d’ells s’adreça als responsables de centres i s’envia setmanalment. L’altre, que té periodicitat mensual, s’envia als Monitors/es. El butlletí recull la informació i els esdeveniments més rellevants de la vida del MCECC. També disposa d’una agenda i d’un breu recull de subvencions.
Com accedir-hi?

Rebreu el butlletí (en la modalitat que s’escaigui) de manera automàtica pel sol fet de ser monitor/a o responsable de centre i tenir les dades correctament introduïdes al GESPLAI.
Més informació
A la pàgina web del MCECC podeu trobar la llista de butlletins (Butlletí Responsable en moviment i Butlletí Monitor/a en moviment) que s’han editat i enviat. També podeu trobar un formulari per donar-vos d’alta al butlletí en el cas que tingueu algun problema de recepció.
     
  ESTRIS
La revista Estris és la publicació de referència del sector del lleure i l’acció social. Ofereix informació, anàlisi, actualitat, formació, recursos i reflexions entorn a l’educació en el lleure
Com accedir-hi?

Rebreu la revista Estris de manera automàtica pel sol fet de ser monitor/a de centre i tenir les dades correctament introduïdes al GESPLAI.
Més informació
Podeu trobar informació de la revista Estris al web del MCECC i també al diari digital estris.cat.
     
  PERFILS A LES XARXES SOCIALS
El MCECC disposa de perfils propis a les xarxes socials de Twitter i Facebook. La finalitat d’aquests perfils és la de donar informació de manera ràpida i constant de les diferents activitats. També tenen com a objectiu el de difondre i fer ressò de les activitats dels centres d’esplai.
Com accedir-hi?

Per seguir l’actualitat del Moviment a través de les xarxes socials del MCECC, només cal que seguiu, des dels vostres perfils personals o des dels vostres perfils de centre, els nostres comptes a Twitter (@esplaisMCECC) i a Facebook.
Més informació
A la pàgina principal del web del MCECC trobareu els “trending-line” de les dues xarxes socials en els quals podreu veure les publicacions més recents.
     
  PÀGINA WEB DEL MCECC
Una de les principals eines de comunicació del MCECC és la pàgina web del Moviment. A www.peretarres.org/mcecc trobareu una presentació general del MCECC, l’explicació dels serveis, recursos i notícies. També trobareu, entre d’altres, l’agenda del Moviment i el directori de les persones que formen part dels equips.
Com accedir-hi?
Podeu connectar-vos a la pàgina web del MCECC des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet.
Més informació
Podeu posar-vos en contacte amb els vostres promotors/es de centre per demanar o informar sobre aquells aspectes que no estiguin ben especificats al web.


© Fundació Pere Tarrés | Avís legal | Mapa de la web | Accessibilitat | Contacte