MCECC
 
 
   Facebook Fundació Pere Tarrés    Twitter Fundació Pere Tarrés    Instagram Fundació Pere Tarrés
Inici | Fundació Pere Tarrés | Contacte | | Intranet | Fundació Pere Tarrés

Serveis, avantatges i descomptes per a les vostres activitats

 

  AVANTATGES EN CASES DE COLÒNIES
Els Centres d’Esplai del Moviment han d’utilitzar prioritàriament les cases de colònies de les Fundacions que integren el MCECC, o les que es reserven a través de les seves centrals de reserva. Per aquest motiu, des de les diverses fundacions s’articula una sèrie d’avantatges a l’hora d’oferir les cases de colònies. Descomptes, preus i promocions especials, flexibilització de terminis en pagaments, acord d’establiments de mínims, etc.
Com accedir-hi?

Hi tenen accés els centres de tot el Moviment pel sol fet de ser-ne membres. Per tenir accés a aquests avantatges cal que s’utilitzi la central de reserves de cases de colònies com a interlocutor únic a l’hora de reservar i contractar instal·lacions.
Més informació
Podeu consultar el document que recull els avantatges per a centres d’esplai en relació a les cases de colònies al web del MCECC. També podeu enviar un correu a l'adreça reserves.mcecc@peretarres.org.
     
  AVANTATGES I DESCOMPTES EN ACTIVITATS I SERVEIS
El Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans ha contactat amb una sèrie d’empreses, organitzacions i agents per tal d’oferir descomptes i condicions especials en diverses activitats i propostes que poden ser complementàries a la programació dels casals de vacances o activitats de curs.
Com accedir-hi?

Per tal de poder accedir a aquests avantatges, cal presentar un certificat de federació a l’empresa o organització del qual es vol obtenir descompte. Aquest certificat el podreu descarregar del GESPLAI.
Més informació
Podeu consultar la guia de descomptes al web del MCECC. Periòdicament s’actualitzen les ofertes i descomptes disponibles.
     
  CONTRACTACIÓ D'ASSEGURANCES
Una obligació dels centres d’esplai com a organitzadors d’activitats d’educació en el lleure és la contractació d’assegurances. Es facilita la contractació d’assegurances per a infants que participen a les activitats, els monitors i monitores, així com també l’assegurança dels voluntaris que donen suport als centres.
Com accedir-hi?

El gran avantatge d’aquest servei d’assegurances és la facilitat que es dóna als usuaris per poder contractar, des de casa i a qualsevol hora, l’assegurança. Per fer-ho cal accedir a www.peretarres.org/assegurances
Més informació
Podeu consultar al web de les assegurances tota la informació d’aquest servei i conèixer-ne les condicions particulars, cobertures, etc.
     
  SERVEI D'AUTOCARS
Estem convençuts de la importància de garantir un transport segur, còmode i de qualitat. Per això, la Fundació Pere Tarrés posa a disposició un servei de reserva d’autocars amb preus pensats especialment per a centres d’esplai.
Com accedir-hi?
Podeu demanar el vostre pressupost a través del web www.peretarres.org/autocars. Allà haureu de descriure la ruta a fer i se us facilitarà un preu del servei.
Més informació
Consulteu la pàgina web del servei d’autocars i conegueu totes les condicions i prestacions del servei.


© Fundació Pere Tarrés | Avís legal | Mapa de la web | Accessibilitat | Contacte