MCECC
 
 
   Facebook Fundació Pere Tarrés    Twitter Fundació Pere Tarrés    Instagram Fundació Pere Tarrés
Inici | Fundació Pere Tarrés | Contacte | | Intranet | Fundació Pere Tarrés

Activitats, participació i vida de moviment

 

  ACTIVITATS I TROBADES GENERALS
El MCECC ofereix periòdicament la possibilitat de participar en trobades i/o activitats amb caràcter general, en què hi són convocats monitors/es i/o joves de tots els centres d’esplai del Moviment. La TrocaJove i les Trobades de Monitors/es són les dues grans activitats de referència del MCECC.
Com accedir-hi?

És l’Assemblea General la que estableix les dates de celebració de cada una d’aquestes grans activitats generals. Per participar-hi, cal estar atent a les comunicacions del MCECC que informen sobre programació, inscripció... També existeix la possibilitat de poder col·laborar en les comissions organitzadores d’aquestes activitats.
Més informació
Podeu consultar el web del MCECC, on trobareu la informació general de les activitats i també l’agenda del MCECC.
     
  PARTICIPA A LA TEVA ZONA/TERRITORI
El vostre centre d’esplai forma part d’una zona/territori concret. En el marc de la zona i territori s’organitzen diverses activitats, accions, trobades i iniciatives que es decideixen conjuntament en les diferents reunions de zona/territori.
Com accedir-hi?

Participa a les reunions de la teva zona/territori i assegura la representativitat del teu centre d’esplai a la reunió.
Més informació
Podeu posar-vos en contacte amb els vostres responsables de zona/territori per demanar el calendari de reunions. Si no teniu el contacte dels vostres responsables de zona/territori el podeu demanar als vostres promotors/es.
     
  SUMA'T ALS ÀMBITS
Els Àmbits són espais de reflexió, formació i acció formats per monitors/es i exmonitors/es del MCECC que volen treballar presencialment o virtualment per aprofundir en els trets d'identitat que defineixen el MCECC i revertir aquest aprenentatge als infants i joves i a l’acció dels centres d’esplai.
Com accedir-hi?

Pots informar-te dels projectes dels Àmbits al web del MCECC i demanar de participar-hi enviant un correu electrònic a ambits@peretarres.org
Més informació
Contacta amb el tècnic d’Àmbits del Moviment per conèixer tot allò que vulguis saber dels Àmbits.
     
Proposa un projecte   PROPOSA UN PROJECTE O GRUP D'INTERÈS AL MOVIMENT!
El MCECC ofereix la possibilitat que monitors/es i exmonitors/es puguin proposar projectes o crear grups d’interès per tal de fer possible la generació d’iniciatives, accions, activitats... que puguin ser d’interès general pel conjunt del MCECC.
Com accedir-hi?
Pots informar-te de com proposar projectes o crear grups d’interès a través del correu ambits@peretarres.org.
Més informació
Contacta amb el tècnic d’Àmbits del Moviment per conèixer tot allò que vulguis saber dels projectes i grups d’interès.
     
  FES SENTIR LA TEVA VEU A L'ASSEMBLEA
El MCECC es regeix per una Assemblea General, tal com estableix el seu reglament de règim intern. És l’Assemblea qui aprova els plans d’accions, les memòries, els pressupostos, el calendari de curs, etc. L’assistència i la participació dels centres federats és fonamental per a la vida del MCECC.
Com accedir-hi?
Poden participar a l’Assemblea el responsable (o en qui ell delegui) de cada centre d’esplai. Des dels mitjans la persona responsable de comunicació del Moviment es convoca i s’informa de tots els tràmits i qüestions rellevants de l’Assemblea.
Més informació
Consulta el calendari general del MCECC per conèixer la data de celebració de l’Assemblea. A més, també pots llegir els articles que aborden l’organització de l’Assemblea del Reglament de Règim Intern del MCECC.
     
  ACTIVITATS DE VIVÈNCIA DE LA FE
D’entre les moltes activitats i iniciatives que promou el MCECC, en destaquen aquelles que promouen la vivència de la fe: organització de viatges a Taizé, difusió de les Pasqües Jove, etc.
Com accedir-hi?
A través dels mitjans de comunicació i difusió del MCECC podràs conèixer les activitats que s’organitzen periòdicament de vivència de la fe. Podràs conèixer també com inscriure-t’hi i participar-hi.
Més informació
Pots adreçar-te als teus promotors/es per conèixer més informació sobre aquestes activitats. Alhora, també pots participar de l’Àmbit d’Animació de la Fe en el cas que vulguis contribuir a organitzar o promoure noves activitats.
     
  ACTIVITATS INTERNACIONALS
El MCECC té contacte amb la Federació Internacional de Moviments d’Acció Catòlica Parroquial (FIMCAP), una federació mundial d’entitats assimilables als centres d’esplai. Aquesta organització ofereix la possibilitat de poder participar en activitats ja organitzades o fins i tot la possibilitat de buscar “contraparts” per tal que cada centre d’esplai pugui realitzar intercanvis internacionals.
Com accedir-hi?
Des del MCECC es difonen les activitats que cada any s’organitzen i s’ofereixen als monitors i monitores. En aquesta difusió es donen indicacions sobre com participar i inscriure’s en aquestes activitats.
Més informació
Pots adreçar-te al tècnic d’Àmbits del MCECC per conèixer més informació sobre aquestes activitats a través del correu ambits@peretarres.org.


© Fundació Pere Tarrés | Avís legal | Mapa de la web | Accessibilitat | Contacte