MCECC
 
 
   Facebook Fundació Pere Tarrés    Twitter Fundació Pere Tarrés    Instagram Fundació Pere Tarrés
Inici | Fundació Pere Tarrés | Contacte | | Intranet | Fundació Pere Tarrés
Estàs a: Inici  > El MCECC  > Notícies

Notícies 

 

Notícies pròpies del MCECC

 

Repassem les reunions d’aquesta setmana!

18.05.2018

Aquesta setmana està carregada de reunions. Diferents zones s’han trobat com també el Grup de Treball d’Educació per al Desenvolupament. Com els hi ha anat? [Més]Nova reunió del Consell Directiu!

18.05.2018

El passat diumenge 13 de maig el Consell Directiu del MCECC es va reunir per fer seguiment de les activitats dels centres d’esplai i els tràmits vigents. Repassem aquí què ha donat de sí la reunió. [Més]Grups de colònies del MCECC, parlem?

18.05.2018

El proper 26 de maig, els grups de colònies del MCCECC, el Consell Directiu i els promotors i promotores de zones i territoris es reuniran per treballar de manera conjunta en fer avançar el Moviment. Voleu saber com? [Més]Fem que l’estiu soni bé?

11.05.2018

Ara que esteu planificant les activitats d’estiu, una de les coses que no us deixeu mai és el cançoner amb els acords per tocar-la ja sigui amb la guitarra, l’ukelele o fins i tot amb l’acordió. Però a vegades, necessiteu música per acompanyar les activitats, oi? Tenim una proposta per a vosaltres! [Més]Les reunions de la setmana: repassem-les!

11.05.2018

Entrem a la recta final del curs però el Moviment no s’atura. Durant aquests dies s’han realitzat diferents reunions de zona, de territori, d’àmbit, de grup motor i tancarà consell directiu! Repassem ara el què s’ha tractat! [Més]Ets consiliari d’un centre d’esplai?

11.05.2018

Torna, un any més, la Jornada d’Estiu per a preveres i diaques que són consiliaris d’un centre d’esplai o rectors d’una parròquia amb esplai del MCECC! Reserveu-vos el 4 i 5 de juny! [Més]Vens als cursos residencials d’estiu del Moviment?

04.05.2018

Et vols treure el títol de moni o de dire? Vols fer-ho aquest estiu i d’una manera diferent? Saps què és la bombolla Ruca? Inscriu-te, abans del 3 de juny, als cursos residencials del MCECC per descobrir-ho! Saps quin format tenen? T’ho expliquem! [Més]
<<  <  1 2 3  >  >>Altres Notícies


900 monitors del MCECC de la Fundació Pere Tarrés reflexionen a Berga sobre l’autenticitat de formar part d’un esplai

08.05.2017 - Trobada de monitors/es MCECC a Berga #APasValent

El passat cap de setmana, 900 monitors i monitores del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés es van trobar a Berga per posar en comú l’experiència de ser monitor de lleure i per continuar la seva formació. [Més]Més de 1.000 joves dels centres d’esplai de la Fundació Pere Tarrés es reuneixen a Agramunt per reflexionar sobre consum responsable

27.03.2017 - Trocajove 2017

Sota el lema “Siguem l’eco”, durant tot el cap de setmana els nois i noies d’entre 14 i 17 anys, acompanyats pels seus monitors, van realitzar diverses activitats que giraven al voltant del consum responsable. [Més]“Gràcies per fer aquest país millor i més just”, Carme Forcadell als monitors/es dels esplais MCECC de la Fundació Pere Tarrés

30.01.2017 - Assemblea General Ordinària del Moviment de Centres d'Esplai Cristinans Catalans

Uns 250 responsables de centres d'esplai es van reunir dissabte 28 a la casa de colònies de La Conreria (El Maresme) per celebrar l’Assemblea General Ordinària (AGO) del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés. La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, els va acompanyar durant l’acte públic i els va agrair la tasca feta pels més de 3.500 monitors/es des dels esplais. [Més]
<<  <  1 2 3 ...  >  >>


© Fundació Pere Tarrés | Avís legal | Mapa de la web | Accessibilitat | Contacte