Fundació Pere Tarrés  
Aula Virtual
     Facebook Fundació Pere Tarrés    Twitter Fundació Pere Tarrés    Instagram Fundació Pere Tarrés
Inici | Contacte | | Intranet | Fundació Pere Tarrés
Estàs a: Inici  > Àrees formatives  > Presentació

Entitats i empreses | Àrees formatives

 

INFÀNCIA I JOVES EN RISC

Tècniques i recursos per abordar el desenvolupament emocional, tractament de la violència, intervenció en els centres oberts, treball amb famílies, maltractaments infantils, trastorns de conducta, la prevenció en socioadiccions, mediació comunitària.

[MÉS INFORMACIÓ]

PRIMERA INFÀNCIA (0-3 ANYS)

Educació emocional, distribució d'espais a l'escola bressol, treball i comunicació amb famílies, art i creativitat a l'escola bressol, necessitats educatives especials, primers auxilis de 0-3 anys.

[MÉS INFORMACIÓ]

MENJADORS I ESCOLA

Manipulació d'aliments, al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, prevenció dels trastorns alimentaris, monitor/a de menjardor, coordinador/a de menjador, eines per a la prevenció del bullying, educació emocional en centres educatius, primers auxilis, educació viva i lleure a l'escola, recursos per a estones del menjador, per a dies de pluja, tallers i minitallers. 

[MÉS INFORMACIÓ]

LLEURE EDUCATIU

Cursos breus d'especialització en recursos expressius: jocs, plàstica, animació, educació ambiental, educació emocional, coaching, esports, museus, activitats d'estiu (colònies, casals, etc.).

[MÉS INFORMACIÓ]

INFANTS AMB NECESSITATS EDUCATIVES ESPECIALS

Vetllador/a escolar: curs bàsic d'educació especial, recursos per al pati per a infants amb NEE, intervenció amb infants amb trastorns de conducta. 

SALUT MENTAL

Intervenció educativa en residències i fundacions tutelars, psicopatologia a la infància i adolescència, incapacitat i tutela, patologia dual, foment de l'autogestió i la participació a la comunitat, tècniques diagnòstiques (DSM-V) i d'intervenció (mildfulness, libera-ger).

PERSONES AMB DISCAPACITATS

Formació per a l'equip d'atenció directa i usuaris: d'atenció centrada en la persona, envelliment i discapacitat, suport conductual positiu, tic i comunicació augmentativa, discapacitat i trastorn de conducta i sexualitat, tècniques d'estimulació sensorial (teràpia aquàtica).
[MES INFORMACIÓ]

GENT GRAN I ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA

Tècniques i recursos: intervenció amb demències, entrenament de la memòria, psicomotricitat, intervenció domiciliària, acompanyament a la mort, recursos d'animació (caixes d'història de vida, entre d'altres) intervenció amb les famílies i atenció centrada en la persona.

GESTIÓ D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

Gestió econòmica, marc legal i fiscal, captacio de fons (crowfunding i altres), habilitats directives, gestió de persones i coaching, coordinació i formació de voluntariat, disseny i avaluació de l'impacte, comunicació i màrqueting (xarxes socials, e-màrqueting), informàtica i TIC. 

[MÉS INFORMACIÓ]

 

 

Organitzacions que confien en nosaltres

 © Fundació Pere Tarrés | Avís legal | Mapa de la web | Accessibilitat | Contacte