Fundació Pere Tarrés  
Aula Virtual
     Facebook Fundació Pere Tarrés    Twitter Fundació Pere Tarrés    Instagram Fundació Pere Tarrés
Inici | Contacte | | Intranet | Fundació Pere Tarrés
Estàs a: Inici  > Àrees formatives  > Presentació

Entitats i empreses | Àrees formatives

 

INFÀNCIA I JOVES EN RISC

Tècniques i recursos per abordar el desenvolupament emocional, tractament de la violència, intervenció en els centres oberts, treball amb famílies, maltractaments infantils, trastorns de conducta, la prevenció en socioadiccions, mediació comunitària.

PRIMERA INFÀNCIA (0-3 ANYS)

Educació emocional, distribució d'espais a l'escola bressol, treball i comunicació amb famílies, art i creativitat a l'escola bressol, necessitats educatives especials, primers auxilis de 0-3 anys.

MENJADORS I ESCOLA

Manipulació d'aliments, al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, prevenció dels trastorns alimentaris, monitor/a de menjardor, coordinador/a de menjador, eines per a la prevenció del bullying, educació emocional en centres educatius, primers auxilis, educació viva i lleure a l'escola, recursos per a estones del menjador, per a dies de pluja, tallers i minitallers. 

LLEURE EDUCATIU

Cursos breus d'especialització en recursos expressius: jocs, plàstica, animació, educació ambiental, educació emocional, coaching, esports, museus, activitats d'estiu (colònies, casals, etc.). 
[MES INFORMACIÓ]

INFANTS AMB NECESSITATS EDUCATIVES ESPECIALS

Vetllador/a escolar: curs bàsic d'educació especial, recursos per al pati per a infants amb NEE, intervenció amb infants amb trastorns de conducta. 

SALUT MENTAL

Intervenció educativa en residències i fundacions tutelars, psicopatologia a la infància i adolescència, incapacitat i tutela, patologia dual, foment de l'autogestió i la participació a la comunitat, tècniques diagnòstiques (DSM-V) i d'intervenció (mildfulness, libera-ger).

PERSONES AMB DISCAPACITATS

Formació per a l'equip d'atenció directa i usuaris: d'atenció centrada en la persona, envelliment i discapacitat, suport conductual positiu, tic i comunicació augmentativa, discapacitat i trastorn de conducta i sexualitat, tècniques d'estimulació sensorial (teràpia aquàtica).
[MES INFORMACIÓ]

GENT GRAN I ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA

Tècniques i recursos: intervenció amb demències, entrenament de la memòria, psicomotricitat, intervenció domiciliària, acompanyament a la mort, recursos d'animació (caixes d'història de vida, entre d'altres) intervenció amb les famílies i atenció centrada en la persona.

GESTIÓ D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

Gestió econòmica, marc legal i fiscal, captacio de fons (crowfunding i altres), habilitats directives, gestió de persones i coaching, coordinació i formació de voluntariat, disseny i avaluació de l'impacte, comunicació i màrqueting (xarxes socials, e-màrqueting), informàtica i TIC. 

 

 

Organitzacions que confien en nosaltres

 © Fundació Pere Tarrés | Avís legal | Mapa de la web | Accessibilitat | Contacte