Fundació Pere Tarrés  
   Facebook Fundació Pere Tarrés    Twitter Fundació Pere Tarrés    Instagram Fundació Pere Tarrés
Inici | Castellano | Contacte | | Intranet

Consultoria i Estudis | Actualitat

 

Consultoria i Estudis inicia la recerca sobre "Necessitats i reptes per a un envelliment actiu de la gent gran"

Aquest estudi està promogut per la Fundació Cuberes-Donlo, en col·laboració amb Fundació Pere Tarrés. Amb aquesta iniciativa es vol generar coneixement útil per la ciutat de Barcelona i sensibilitzar la població sobre la temàtica. També es vol donar a conèixer el llegat que va deixar el matrimoni Cuberes-Donlo amb l’objectiu de treballar en favor de les persones de 70 anys i més a la ciutat.

[Més]

Avaluació d’impacte a les entitats: conceptes, experiències i dilemes

El passat 11 de març 70 representants d’entitats no lucratives van reunir-se, al Palau Macaya, en la jornada sobre avaluació d’impacte organitzada per la Fundació Pere Tarrés. L’objectiu era fer un repàs als principals models que hi ha i explorar quines alternatives existeixen avui.

[Més]

Jornada: Avaluació i impacte en el món no lucratiu

Avaluació de l’impacte en el sector no lucratiu i en l’àmbit social. Quins models hi ha? Quines alternatives? La jornada partirà d’una ponència a càrrec d’ivàlua en que s’abordarà què és l’avaluació de l’impacte, i s’exposaran 4 exemples d’entitats que s’estan obrint camí en aquest àmbit. Durant la jornada també es presentarà “Valora”, una eina creada per la Fundació Pere Tarrés per avaluar l’impacte.

[Més]

Dues eines web per avaluar i no fracassar en l’intent

Des del Departament de Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés s’està treballant amb l’objectiu d’estendre l’avaluació al conjunt del Tercer Sector i de l’àmbit de l’acció social. En aquesta direcció s’està treballant en dos eines web que facilitaran la tasca d’avaluació a les organitzacions.

[Més]

Vero Palasí: "El PLAS et permet organitzar millor les dades i et facilita el procés d'avaluació"

Vero Palasí, tècnica municipal, ens explica com ha estat la seva experiència amb l'eina web de seguiment de plans: PLAS!

[Més]

La importància de l'avaluació d'impacte en les entitats del Tercer Sector Social

El passat 3 de juliol va tenir lloc el TAST de Consultoria i Estudis sobre avaluació d'impacte en les entitats socials. Les principals conclusions a les que es va arribar van ser que una bona avaluació de les activitats i iniciatives de les entitats permet optimitzar recursos, alinear-les a la missió de l'entitat i conèixer el seu impacte social.

[Més]

<<  <  1 2 3  >  >>

Butlletins monogràfics

Innovació i avaluació al Tercer Sector i l'acció social

 Avaluació de l'impacte

Millora la gestió de la teva entitat

Millora la gestió i la participació associativa

Eines útils per a la inserció laboral

 

Dossiers útils

Documentació Projecte HIPE 4 ASD

Diccionari de competències transversals

Participació interna: eina d'autodiagnòstic

Claus per a l'elaboració d'un pla de voluntariat

 

Destaquem

PLAS! Eina de seguiment de plans

Estudi EPIFFFAC sobre l'impacte laboral i familiar de la Fibromialgia

Convocatòria de Millora de Gestió per a entitats 2015

Trastorn de l’Espectre Autista: Estratègies per a la intervenció

 

Publicacions

 L’acció social de les entitats d’Església. El seu paper en la cohesió social de Catalunya

Anàlisi dels serveis d'allotjament i alimentació d'urgència: recomanacions de la seva cobertura des del món local© Fundació Pere Tarrés | Avís legal | Mapa de la web | Accessibilitat | Contacte

Segueix-nos:

Facebook Fundació Pere Tarrés Twitter Fundació Pere Tarrés Youtube Fundació Pere Tarrés Flickr Fundació Pere Tarrés RSS Fundació Pere Tarrés Linkedin Fundació Pere Tarrés Slideshare Fundació Pere Tarrés Blog Fundació Pere Tarrés Instagram Fundació Pere TarrésFundació Pere Tarrés | Numància 149 - 151 | 08029 | Tel. 93 430 16 06 | Fax 93 419 62 68 | fundacio@peretarres.org