Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - Universitat Ramon Llull  

E-Campus fora de servei temporalment

E-campus Entra

Ha oblidat la contrasenya i/o usuari?

 
   Facebook Fundació Pere Tarrés    Twitter Fundació Pere Tarrés    Instagram Fundació Pere Tarrés    Blog professorat facultat
Inici | Cerca el teu curs | Castellano | Contacte | Sol·licitud d'informació | | Intranet | Fundació Pere Tarrés | Biblioteca

Estudis | Màsters i Estudis de Postgrau


Tornar al llistat


EXPERT UNIVERSITARI EN:
COACHING EN L’ÀMBIT SOCIOEDUCATIU

 
Curs 17/18 (3a edició)
Modalitat Semipresencial
Crèdits 15 ECTS
Idioma Castellà

Preinscripció  Matrícula

Sol·licitud d'informacióDurada    
Horari    
Preu     1.910€ (taxes incloses)
Inauguració    


Coneixeràs la metodologia del coaching i la seva aplicabilitat en entorns socials i educatius perquè obtinguis millors resultats i assoleixis els objectius que permetin desenvolupar-te personal i professionalment.Direcció i professorat | Objectius | Metodologia | Pla d'estudis | Sortides professionals | Práctiques |
Calendari | Ajuts i beques
Direcció

Dra. Genoveva Rosa. Doctora en Pedagogia i mestra per la UB. Vicedegana d'Ordenació Acadèmica de la Facultat d'Educació Social i de Treball Social Pere Tarrés de la URL. Experta en coaching per l'Institut Europeu de Coaching. Àmplia experiència en formació en diferents nivells educatius: educació infantil, educació primària i educació universitària. En l'àmbit de recerca, experta en habilitats socials, desenvolupament de competències, formació e-learning i didàctica.

Professorat

Susanna Artó. Directiva en Banca i Empreses, RRHH, docent en habilitats directives, conferenciant, experta en Lideratge i Motivació. Coach i Business Coach. Psicoterapeuta. Àmplia trajectòria professional com a Directiva, sumada a una gran vocació i experiència terapèutica, fan que fusioni tots dos móns, l'empresarial i el terapèutic, per ajudar a les persones a conèixer-se, potenciar i gestionar els seus propis recursos, afrontar amb passió els nous reptes, i mantenir-se en el continu aprenentatge.

Paco López. Doctor en Psicologia per la Universitat de Valladolid i Màster en Teràpia breu estratègica pel Centro di Terapia Strategica di Arzzo y el Mental Research Institute of Palo Alto. Ha centrat la seva tasca en el vessant aplicat de la Psicologia social i de l'educació, compaginat intervenció, docència, recerca i responsabilitats directives. Destaca per la seva activitat com a assessor psicopedagògic i formador d'agents socials i educatius. És professor de la Facultat d'Educació social i Treball social Pere Tarrés (Universitat Ramon Llull) des de 1996 i Degà de la mateixa des de 2007.

Conxita Luna. LLicenciada en Psicologia per l'UAB i educadora social pel CEESC. Postgrau en assessorament psicopedagògic per l'UAB. Postgrau en lideratge psicosocial per l'UPF. Diploma en teràpia familiar sistèmica. Màster Practitioner i Trainer en PNL (AEPNL). Màster de coaching integratiu a l'escola Motiva't. Diploma de Mindfulness en la pràctica clínica per AEMIND. Diploma de Reducció de l’estrés i teràpia cognitiva basats en l’atenció plena per REBAP internacional. Diploma en Mindfulness Self Compassion per AEMIND. Directora d’equips de Serveis Socials municipals. Professora associada a la Fundació Pere Tarrés. 

Lisette Navarro. Doctora en Pedagogia i educadora social per la URL de Barcelona. Professora de Grau de la Facultat d'Educació Social i de Treball Social Pere Tarrés de la URL. Experta en coaching per l'Institut Europeu de Coaching. Àmplia experiència de formació en: comunicació i mediació i resolució de conflictes. En l'àmbit de recerca, experta en habilitats socials i desenvolupament de competències.

Maria Ollé. Diplomada en infermeria per la UB (Escola d'infermeria Santa Madrona). Especialista en neuropsiquiatria i envelliment cerebral i atenció psicològica al malalt. Tècnica en educació emocional. Experta en coaching per l'Institut Europeu de Coaching. Especialista en creativitat i innovació per a organitzacions per la Universidad Nacional Autónoma de México. Experta en Problem Solving Estratègic. Formadora i experta en "The Effective Thinking" per l'escola Edward de Bono. En l'àmbit d'investigació, experta en eines de pensament i tècniques de creativitat aplicades al coaching.

Dra. Genoveva Rosa. Doctora en Pedagogia i mestra per la UB. Vicedegana d'Ordenació Acadèmica de la Facultat d'Educació Social i de Treball Social Pere Tarrés de la URL. Experta en coaching per l'Institut Europeu de Coaching. Àmplia experiència en formació en diferents nivells educatius: educació infantil, educació primària i educació universitària. En l'àmbit de recerca, experta en habilitats socials, desenvolupament de competències, formació e-learning i didàctica.

Àngels Sogas. Llicenciada en Ciències de l'Educació per la Universitat de Barcelona, Experta en Coaching en l'àmbit socioeducatiu per la Universitat Ramon Llull, Directora de l'Àrea Oberta de Postgrau, Coordinadora del Màster Universitari en Prevenció de Riscos a la Comunitat (amb EPSI-UAB) i Directora del Programa Universitari per a Gent Gran. Experta en habilitats socials, intel·ligència emocional i gestió de situacions de crisi. Professora dels graus d'Educació Social i Treball Social de la Facultat Pere Tarrés (Universitat Ramon Llull).

Artur Vericat. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB. Coach professional i d'equips certificat per la ICF (International Coach Federation). Expert en Anàlisi Transaccional (ACAT), Formació en PNL, Gestalt (Institut Gestalt), Formació en Coaching sistÈmic i constel•lacions organitzacionals i familiars (Institut Europeu de Coaching). Soci fundador de ITC Consulting. Soci fundador d'Institut Coach. Coaching personal, executiu i organitzacional. Gestió d'equips, gestió del temps, Team building i temes relacionats en un major rendiment i satisfacció d'equips i d'empreses. Formador de coaching en l'Institut Europeu de Coaching.

  • Desenvolupar les tècniques pròpies del coaching.
  • Reconèixer els elements de la intel·ligència emocional en persones i en equips per a la generació de situacions d’aprenentatge i de millora.
  • Descobrir creences limitants i aprendre a convertir-les en potenciadores.
  • Desenvolupar la capacitat de gestionar equips per a la generació d’opcions i l’obertura al canvi.

Participació activa de l’alumnat. El contingut del curs es formula a partir d’una combinació teòric pràctic de les seves sessions, que permet un desenvolupament de les habilitats i capacitats de cada estudiant. Aquesta metodologia s’aplicarà mitjançant dinàmiques relacionals, treballs individuals o sessions magistrals amb un docent.


Mòdul 1. Introducció al coaching (1,5 ECTS)
Mòdul 2. El coaching i l’apoderament (1,5 ECTS)
Mòdul 3. El coaching i les emocions (1,5 ECTS)
Mòdul 4. Coaching i Creativitat (3 ECTS)
Mòdul 5. Intel·ligència emocional i coaching (3 ECTS)
Mòdul 6. Coaching d’equips (3 ECTS)
Mòdul 7. Projecte en coaching (1,5 ECTS)


  • Life coach
  • Coach educatiu executiu, d’empreses i d’equips
  • Consultors d’empreses
  • Especialistes en selecció de personal

Les pràctiques d'aquesta titulació estan incloses en les dinàmiques de les sessions presencials.Podeu consultar les Ajudes i beques disponibles aquí.© Fundació Pere Tarrés | Avís legal | Mapa de la web | Accessibilitat | Contacte