Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - Universitat Ramon Llull  

E-Campus fora de servei temporalment

E-campus Entra

Ha oblidat la contrasenya i/o usuari?

 
   Facebook Fundació Pere Tarrés    Twitter Fundació Pere Tarrés    Instagram Fundació Pere Tarrés    Blog professorat facultat
Inici | Cerca el teu curs | Castellano | Contacte | Sol·licitud d'informació | | Intranet | Fundació Pere Tarrés | Biblioteca

Estudis | Màsters i Estudis de Postgrau


Tornar al llistat


DIPLOMA D'ESPECIALITZACIÓ UNIVERSITÀRIA EN:
COACHING I PROGRAMACIÓ NEUROLINGÜÍSTICA EN L'ÀMBIT SOCIOEDUCATIU

 
Curs 17/18 (1ª edició)
Modalitat Semipresencial
Crèdits 30 ECTS
Idioma Castellà

Preinscripció  Matrícula

Sol·licitud d'informacióDurada    
Horari    
Preu     3.635 € (taxes incloses) - inclou sessions pràctiques
Inauguració    


Donar les eines necessàries per facilitar el desenvolupament dels propis recursos i capacitats del client/usuari/alumne perquè pugui reorganitzar, resoldre, canviar o integrar una situació o realitat en què estigui bloquejat d’una forma clara, ràpida i eficaç utilitzant eines pròpies del coaching, de la programació neurolingüística i del mindfulness.Direcció i professorat | Objectius | Metodologia | Pla d'estudis | Sortides professionals | Práctiques |
Calendari | Ajuts i beques
Direcció

Dra. Genoveva Rosa. Doctora en Pedagogia i mestra per la UB. Vicedegana d’Ordenació Acadèmica i Adjunta al Degà de la Facultat d’Educació Social i de Treball Social Pere Tarrés de la URL. Experta en coaching per l’Institut Europeu de Coaching.

Àmplia experiència en formació en diferents nivells educatius: educació infantil, educació primària i educació universitària.

En l’àmbit de recerca, experta en habilitats socials, desenvolupament de competències, formació e-learning i didàctica.

Professorat

Susanna Artó. Directiva en Banca i Empreses. Docent en habilitats directives, conferenciant i experta en Lideratge i Motivació. Coach i Business Coach. Psicoterapeuta. Àmplia trajectòria professional com a directiva i gran experiència terapèutica per ajudar  les persones a conèixer-se, potenciar i gestionar els seus propis recursos, afrontar amb passió els nous reptes i mantenir-se en un aprenentatge continu.

Gemma González. Educadora i treballadora social (URL), psicopedagoga (UOC). Didacta (AEPNL). Màster Practitioner i Trainer en PNL, Epistemologia de la PNL i Màster en Hipnosi Ericksoniana i PNL (AEPNL). Màster en Psicoteràpia i Hipnosi Ericksoniana.  Certificació Internacional en Generative Coaching. Formadora, psicoterapeuta de PNL i Hipnosi a persones drogodependents. Professora associada a la Fundació Pere Tarrés.

Isabel Gutiérrez. Psicòloga, coach i formadora. International Trainer of NLP. Màster Practitioner i Trainer en PNL (AEPNL). Mastery Coach and Business. Coaching Generative Mindfulness en la pràctica clínica (AEMIND). Reducció de l’Estrès i Teràpia Cognitiva. Coaching Executiu. Fundadora i directora del Centre de Psicologia i Salut Activa’t.

Conxita Luna. Psicòloga coach i formadora. Màster Practitioner i Trainer en PNL (AEPNL). Professora associada a la Fundació Pere Tarrés. Diploma de Mindfulness en la pràctica clínica i Programa Mind self Compassion (AEMIND). Diploma de Reducció de l’Estrès i Teràpia Cognitiva basats en l’atenció plena. Postgraus en Assessorament Psicopegagògic (UAB) i Lideratge Psicosocial (UPF).

Robert Long. Professor i didacta de PNL (AEPNL). Formador i coach en organitzacions i empreses. Co-director de PNL Generativa. Imparteix formació de PNL en àmbits professionals de treball social. Especialista en teatre i animació sociocultural.

Paco López. Doctor en Psicologia per la Universitat de Valladolid i Màster en Teràpia breu estratègica pel Centro di Terapia Strategica di Arzzo i el Mental Research Institute of Palo Alto. Destaca per la seva activitat com a assessor psicopedagògic i formador d’agents socials i educatius. És professor de la Facultat d’Educació social i Treball social Pere Tarrés (URL).

Lisette Navarro. Doctora en Pedagogia i educadora social (URL). Professora de Grau de la Facultat d’Educació Social i de Treball Social Pere Tarrés de la URL. Experta en coaching per l’Institut Europeu de Coaching. Àmplia experiència de formació en comunicació i mediació i resolució de conflictes. En l’àmbit de recerca, experta en habilitats socials i desenvolupament de competències.

Maria Ollé. Diplomada en Infermeria (UB). Tècnica en educació emocional. Experta en coaching per l’Institut Europeu de Coaching. Experta en Problem Solving Estratègic. Formadora i experta en “The Effective Thinking” per l’escola Edward de Bono. En investigació, experta en eines de pensament i tècniques de creativitat aplicades al coaching.

Àngels Sogas. Llicenciada en Ciències de l’Educació (UB). Experta en coaching en l’àmbit socioeducatiu (URL). Directora de l’Àrea Oberta de Postgrau. Coordinadora del Màster Universitari en Prevenció de Riscos a la Comunitat (amb EPSI-UAB). Directora del Programa Universitari per a Gent Gran. Experta en habilitats socials, intel•ligència emocional i gestió de situacions de crisi. Professora dels graus de la Facultat d’Educació social i Treball social Pere Tarrés (URL).

Artur Vericat. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials (UB). Coach professional i d’equips certificat per la ICF. Formació en PNL, Gestalt, coaching sistèmic i constel·lacions organitzacionals i familiars (IEC). Soci fundador d’Institut Coach. Coaching personal, executiu i organitzacional. Gestió d’equips, gestió del temps, Team building i temes relacionats amb un major rendiment i satisfacció d’equips i d’empreses. Formador de coaching a l’IEC.

 

 • Desenvolupar les eines propies del coaching.
 • Reconèixer els elements de la intel·ligència emocional en persones i en equips per a la generació de situacions d'aprenentatge i de millora.
 • Descobrir creences limitants i aprendre a convertir-les en potenciadores.
 • Desenvolupar la capacitat de gestionar equips per a la generació d'opcions i l'obertura al canvi.
 • Aprendre eines de la Programació Neurolingüística i del Mindfulness per a la pràctica del desenvolupament personal i professional.
 • Promoure eines i recursos de la PNL per al desenvolupament i la millora dels àmbits personals i relacionals.

Participació activa de l’alumnat. El contingut del curs es formula a partir d’una combinació teòrico-pràctica de les seves sessions, que permet un desenvolupament de les habilitats i capacitats de cada estudiant. Aquesta metodologia s’aplicarà mitjançant dinàmiques relacionals, treballs individuals o sessions magistrals amb un docent.


15 ECTS - Expert Universitari en Coaching en l’Àmbit Socioeducatiu (Octubre 2017 - Febrer 2018)

Mòdul 1. Introducció al coaching (1,5 ECTS)

Mòdul 2. El coaching i l’apoderament (1,5 ECTS)

Mòdul 3. El coaching i les emocions (1,5 ECTS)

Mòdul 4. Coaching i Creativitat (3 ECTS)

Mòdul 5. Intel·ligència emocional i coaching (3 ECTS)

Mòdul 6. Coaching d’equips (3 ECTS)

Mòdul 7. Projecte en coaching (1,5 ECTS)

 

15 ECTS - Expert Universitari en Programació Neurolingüística (PNL) i Mindfulness en l’Àmbit Socioeducatiu (Març 2018 - Juny 2018)

Mòdul 1. Fonaments i història de la PNL (1 ECTS)

Mòdul 2. Habilitats de reconeixement de l’estat (1 ECTS)

Mòdul 3. Lingüística i comunicació (3,5 ECTS)

Mòdul 4. Relació d’acompanyament (3,5 ECTS)

Mòdul 5. Excel·lència personal (3 ECTS)

Mòdul 6. El mindfulness o consciència plena (1,5 ECTS)

Mòdul 7. Projecte en PNL (1,5 ECTS)

 

Expert en Coaching en l’àmbit socioeducatiu 15 ECTS Coneixeràs la metodologia del coaching i la seva aplicabilitat en entorns socials i educatius perquè obtinguis millors resultats i assoleixis els objectius que permetin desenvolupar-te personalment i professionalment.
3a edició
Octubre 2017 – Febrer 2018
1.910€

 

Expert en Programació neurolingüística i mindfulness en l’àmbit socioeducatiu 15 ECTS Aprendràs les eines de la programació neurolingüística i del mindfulness per a la pràctica del desenvolupament personal i professional i assoliràs les competències per comprendre i utilitzar la metodologia de la PNL a nivell de Practitioner.
1a edició
Març 2018 – Juny 2018
1.910€

 


 • Life coach
 • Coach educatiu
 • Coach executiu, d’empreses i d’equips
 • Consultor d’empreses
 • Especialista en selecció de personal

 


Les pràctiques d'aquesta titulació estan incloses en les dinàmiques de les sessions presencials.Podeu consultar les Ajudes i beques disponibles aquí.

 © Fundació Pere Tarrés | Avís legal | Mapa de la web | Accessibilitat | Contacte