Pont de la diada en família

Proposta amb activitats

Les Estades | Rialp

Del 08.09.23 a l'11.09.23 (mínim 3 dies/2 nits)

Vine a gaudir d’uns dies a l’alberg Les Estades de Rialp, amb un munt d’activitats per a tota la família. 

reserva online

Pont de la diada en família

Informacions d’interès

Inclou

El preu inclou les despeses de l’estada en règim de la pensió escollida, els llençols i tovalloles*, l’equip de monitors/es, el material i la realització de les activitats.  (*en estades de menys de 3 dies, les tovalloles no estan incloses. Oferim l’opció de llogar-les amb un suplement).

No inclou

No inclou el transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per a les excursions. 

Observacions

  • Les entrades i sortides són a les 16h, però l’últim dia, cal deixar l’habitació a les 10h.
  • El programa d’activitats pot ser modificat per necessitats d’organització. Cap activitat es d’obligatòria realització. El programa definitiu es comunica a l’arribada a la instal·lació tenint en compte les característiques del grup. Informem que no està previst oferir activitats alternatives amb monitors ni reemborsament econòmic en cas d’optar a no fer-les.

Descobreix totes les activitats que t’hem preparat

Descobrirem els racons amagats de Rialp i la Noguera Pallaresa, anirem d’excursió a la vall d’Àssua i visitarem l’estany de Montcortès. Gaudirem dels espais exteriors de la casa: jugueu i passeu una bona estona d’esbarjo a les nits, sempre acompanyats dels monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés.

 

Preus

Habitacions per família amb bany (mínim estada de 2 nits) 

3 nits | 3PC* 2 nits | 2PC* + 1 dinar 2 nits | 2PC*
Adults 155 € 113,60 € 105,60 €
Nens de 3 a 14 anys 100,50 € 75 € 67 €
Nens menors de 3 anys** Allotjament gratuït Allotjament gratuït Allotjament gratuït

PC*: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / ** Menors de 3 anys: El preu de la PC serà d’11 € per nen/nit si mengen del que es cuina a la casa (inclou sopar, dormir, esmorzar i dinar). 

Condicions especials per reserves de 2 persones: possibilitat de reservar habitació privada per 16 €/nit addicional. A partir de la 3a nit, apliquem 8 €/nit addicional (les dues primeres nits sempre son a 16 €). En aquest alberg podeu demanar les habitacions confort de 2 i 3 places, i si tenim disponibilitat, no haureu de pagar el suplement addicional. 

Possibilitat de compartir habitació a un preu especial.

Les Estades | Rialp

L’alberg Les Estades està situat entre Sort i Rialp, molt a prop de les pistes d’esquí de Port Ainé, del Parc Nacional d’Aigüestortes i de l’estany de Sant Maurici, a la comarca del Pallars Sobirà, al cor del Pirineu lleidatà.

Veure la casa

Les Estades

Demana informació - * Camps obligatoris

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal