Castanyada en família

Proposta amb activitats

La Sala | El Prepirineu

Del 31.10.23 al 03.11.24 (mínim 4 dies/3 nits)

Vine a gaudir d’uns dies a la casa de colònies La Sala, situada a la Pobla de Lillet, al Berguedà, amb moltes activitats per a tota la família. Ens aproparem al naixement del riu Llobregat, descobrirem els camins que envolten el bosc de La Sala i coneixerem el monestir de Santa Maria de Lillet. I aprofitarem per celebrar tots junts la castanyada. Podreu relaxar-vos als espais exteriors de la casa, jugar i gaudir una estona de l’espai recreatiu, sempre acompanyats dels monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés.

reserva online

Castanyada en família

Informacions d’interès

Inclou

El preu inclou les despeses de l’estada en el règim de la pensió escollida, els llençols i tovalloles*, l’equip de monitors i monitores, el material i la participació en les activitats (*en estades de menys de 3 dies, les tovalloles no estan incloses; oferim l’opció de llogar-les amb un suplement).

No inclou

No inclou el transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per a les excursions. 

Observacions

  • Les entrades i sortides són a les 16 h, però l’últim dia cal deixar l’habitació a les 10 h.
  • El programa d’activitats es pot modificar per necessitats d’organització. Cap activitat és d’assistència obligatòria. El programa definitiu es comunica a l’arribada a la instal·lació tenint en compte les característiques del grup. Informem que no està previst oferir activitats alternatives amb monitors ni reemborsament econòmic en cas d’optar per no fer-les.

Descobreix totes les activitats que t’hem preparat

Ens aproparem fins al naixement del riu Llobregat, descobrirem els camins que envolten el bosc de La Sala i coneixerem el monestir de Santa Maria de Lillet. Aprofitarem per avançar-nos i celebrarem tots junts la tardor fent una pre-castanyada tots plegats! Podreu relaxar-vos en els espais exteriors de la casa, jugar i gaudir una estona de l’espai recreatiu, sempre acompanyats pels monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés.

 

Preus

Habitacions per família amb bany

3PC*
Adults 162 €
Nens de 3 a 14 anys 105 €
Nens menors de 3 anys** Allotjament gratuït

*PC: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. (entrada abans de sopar i sortida després de dinar).

** Menors de 3 anys: el preu de la PC serà de 12 € per nen/nit, si mengen del que es cuina a la casa (inclou sopar, dormir, esmorzar i dinar).

Condicions especials per a reserves de 2 persones: possibilitat de reservar habitació privada per 16 €/nit addicional. A partir de la tercera nit, apliquem 8 €/nit addicional (les dues primeres nits sempre són a 16 €).

Possibilitat de compartir habitació a un preu especial.

La Sala | El Prepirineu

L'alberg La Sala està situat a la vall de Lillet, a la província de Barcelona, en una important zona forestal del Prepirineu propera al naixement del riu Llobregat. La ubicació és privilegiada ja que ens trobem en l’entorn geogràfic del Parc Natural del Cadí-Moixeró i la magnífica serra del Catllaràs. Aquesta localització permet oferir una proposta d'activitats de gran interès i qualitat, així com un lloc idoni per al repòs, el lleure i l'excursionisme per a grans i petits.

Veure la casa

La Sala

Demana informació - * Camps obligatoris

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal