Cap de setmana al teu aire

Proposta al teu aire

Els Josepets | Delta de l'Ebre

Del 30.06.23 al 02.07.23

Vine a gaudir al teu aire de l’alberg Els Josepets a Les Cases d’Alcanar. El poble Les Cases d’Alcanar, a la província de Tarragona, conserva encara la seva fisonomia d’autèntic poble mariner, on conviu l’ofici pesquer amb una variada oferta d’activitats per fer a la zona. 

És una destinació catalana de primer ordre, amb una climatologia gairebé sempre favorable i amb l’alberg situat a pocs minuts de la platja i el port pesquer. El conjunt esdevé un espai ideal per dur a terme activitats de lleure i mar, amb unes modernes instal·lacions i amb la possibilitat de desenvolupar també activitats esportives i nàutiques. 

reserva online

Cap de setmana al teu aire

Informacions d’interès

Inclou

El preu inclou les despeses de l’estada en règim de la pensió escollida i els llençols (oferim l’opció de llogar les tovalloles amb un suplement).

No inclou

No inclou el transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per a les excursions. 

Observacions

  • Les entrades i sortides són a les 16h, però l’últim dia, cal deixar l’habitació a les 10h.

Preus

Habitacions per família amb bany i amb règim de pensió completa

2 nits | 2PC* 1 nit | 1PC*  + 1 dinar
Adults 105,60 € 66,11 €
Nens de 3 a 15 anys 68 € 44,45 €
Nens menors de 3 anys** Allotjament gratuït Allotjament gratuït

PC*: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / ** Menors de 3 anys: El preu de la PC serà de 6,50 € per nen/nit si mengen del que es cuina a la casa (inclou sopar, dormir, esmorzar i dinar). 

Habitacions per família amb bany i amb règim de mija pensió

2 nits | 2MP* 1 nit | 1MP*  + 1 dinar
Adults 90,20 € 45,10 €
Nens de 3 a 15 anys 59 € 29,50 €
Nens menors de 3 anys** Allotjament gratuït Allotjament gratuït

MP*: Mitja pensió. Una mitja pensió equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / ** Menors de 3 anys: El preu de la MP serà de 6,50 € per nen/nit si mengen del que es cuina a la casa (inclou sopar, dormir, esmorzar i dinar). 

Els Josepets | Delta de l'Ebre

L’alberg Els Josepets es troba situat al cor de Les Cases d’Alcanar, al municipi d’Alcanar, al sud de Catalunya, a la comarca del Montsià i molt a prop del riu Ebre.

El poble Les Cases d’Alcanar, a la província de Tarragona, conserva encara la seva fisonomia d’autèntic poble mariner, on conviu l’ofici pesquer amb una variada oferta d’activitats per fer a la zona.

Veure la casa

Els Josepets

Demana informació - * Camps obligatoris

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal