El bolet i la brama del cérvol

Proposta amb activitats

La Sala | El Prepirineu

Del 29.09.23 al 01.10.23 (mínim 2 dies/1 nit)

Vine a gaudir d’uns dies a la casa de colònies La Sala, situada a La Pobla de Lillet, al Berguedà, amb moltes activitats per a tota la família. 

reserva online

El bolet i la brama del cérvol

Informacions d’interès

Inclou

El preu inclou les despeses de l’estada en règim de la pensió escollida, els llençols i tovalloles*, l’equip de monitors/es, el material i la realització de les activitats.  (*en estades de menys de 3 dies, les tovalloles no estan incloses. Oferim l’opció de llogar-les amb un suplement).

No inclou

No inclou el transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per a les excursions. 

Observacions

  • Les entrades i sortides són a les 16h, però l’últim dia, cal deixar l’habitació a les 10h.
  • El programa d’activitats pot ser modificat per necessitats d’organització. Cap activitat es d’obligatòria realització. El programa definitiu es comunica a l’arribada a la instal·lació tenint en compte les característiques del grup. Informem que no està previst oferir activitats alternatives amb monitors ni reemborsament econòmic en cas d’optar a no fer-les.

Descobreix totes les activitats que t’hem preparat

Descobrirem els camins que envolten el bosc de La Sala i ens aproparem al món dels bolets tot visitant la fira que se celebra a La Pobla de Lillet. Aprofitarem per visitar les Fonts del Llobregat i mirarem d’escoltar la brama dels cérvols que viuen als boscos de La Sala. Podreu relaxar-vos en els espais exteriors de la casa, jugar i gaudir una estona de l’espai recreatiu, sempre acompanyats pels monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés.

 

Preus

Habitacions per família amb bany (mínim estada d'1 nit)

2 nits | 2PC* 1 nit | 1PC* + 1 dinar
Adults 105,60 € 60,80 €
Nens de 3 a 14 anys 67 € 41,50 €
Nens menors de 3 anys** Allotjament gratuït Allotjament gratuït

PC*: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / ** Als menors de 3 anys que consumeixin el menjar de la casa, se’ls hi aplicarà 11 € per nit (inclou: sopar, esmorzar i dinar).

Condicions especials per reserves de 2 persones: possibilitat de reservar habitació privada per 16 €/nit addicional. 

Possibilitat de compartir habitació a un preu especial.

La Sala | El Prepirineu

L'alberg La Sala està situat a la vall de Lillet, a la província de Barcelona, en una important zona forestal del Prepirineu propera al naixement del riu Llobregat. La ubicació és privilegiada ja que ens trobem en l’entorn geogràfic del Parc Natural del Cadí-Moixeró i la magnífica serra del Catllaràs. Aquesta localització permet oferir una proposta d'activitats de gran interès i qualitat, així com un lloc idoni per al repòs, el lleure i l'excursionisme per a grans i petits.

Veure la casa

La Sala

Demana informació - * Camps obligatoris

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal