Els bolets de La Sala en família

Proposta amb activitats

La Sala | El Prepirineu

Del 27.09.24 al 29.09.24

Vine a gaudir d’uns dies a la casa de colònies La Sala, situada a La Pobla de Lillet, al Berguedà, amb moltes activitats per a tota la família. 

reserva online

Els bolets de La Sala en família

Informacions d’interès

Inclou

El preu inclou les despeses de l’estada en règim de la pensió escollida, els llençols i tovalloles*, l’equip de monitors/es, el material i la realització de les activitats.  (*en estades de menys de 3 dies, les tovalloles no estan incloses. Oferim l’opció de llogar-les amb un suplement).

No inclou

No inclou el transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per a les excursions. 

Observacions

  • Les entrades i sortides són a les 16h, però l’últim dia, cal deixar l’habitació a les 10h.
  • El programa d’activitats pot ser modificat per necessitats d’organització. Cap activitat es d’obligatòria realització. El programa definitiu es comunica a l’arribada a la instal·lació tenint en compte les característiques del grup. Informem que no està previst oferir activitats alternatives amb monitors ni reemborsament econòmic en cas d’optar a no fer-les.

Descobreix totes les activitats que t’hem preparat

Veniu a gaudir de la Festa del Bolet a la Pobla de Lillet, participant del programa d’activitats que us hem preparat per a compartir amb altres famílies, visitant i coneixent plegats entorns emblemàtics i els entorns boscosos que ens envolten. Provarem de conèixer, aprendre o descobrir com és la tardor als voltants de La Pobla de Lillet i Les Fonts de Llobregat acompanyats dels nostres monitors i monitores.

 

Preus

Habitacions per família amb bany

2 nits | 2PC*
Adults 109 €
Nens de 3 a 14 anys 70 €
Nens menors de 3 anys** Allotjament gratuït

PC*: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / ** Als menors de 3 anys que consumeixin el menjar de la casa, se’ls hi aplicarà 12 € per nit (inclou: sopar, esmorzar i dinar).

Condicions especials per reserves de 2 persones: possibilitat de reservar habitació privada per 16 €/nit addicional. A partir de la 3a nit apliquem 8 €/nit addicional (les dues primeres nits sempre són a 16 €).

Possibilitat de compartir habitació a un preu especial.

La Sala | El Prepirineu

L'alberg La Sala està situat a la vall de Lillet, a la província de Barcelona, en una important zona forestal del Prepirineu propera al naixement del riu Llobregat. La ubicació és privilegiada ja que ens trobem en l’entorn geogràfic del Parc Natural del Cadí-Moixeró i la magnífica serra del Catllaràs. Aquesta localització permet oferir una proposta d'activitats de gran interès i qualitat, així com un lloc idoni per al repòs, el lleure i l'excursionisme per a grans i petits.

Veure la casa

La Sala

Demana informació - * Camps obligatoris

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal