Centres socioeducatius Beques estiu Colònies escolars Salut bucodental Situació COVID19 Destí donatius Col·laboradors

Beques per a colònies i casals d'estiu

Un total de 3.696 infants en situació vulnerable han pogut anar de colònies i a casals a l’estiu gràcies al suport de particulars i empreses

Malgrat la situació actual de crisi sanitària, milers de nens i nenes en risc d’exclusió social han pogut rebre una beca de la Fundació Pere Tarrés per participar en colònies i casals, i viure un estiu educatiu, saludable i reconfortant

Agraïment estiu 2020

Si sempre hem tingut el convenciment de l’impacte positiu de les colònies i els casals d’estiu en el desenvolupament dels infants, i especialment en aquells de famílies en situació vulnerable, a la Fundació Pere Tarrés creiem que enguany encara eren més necessàries per ajudar en la recuperació emocional dels efectes de la pandèmia. La resposta ha estat l’alegria i l’entusiasme amb el qual els infants i adolescents han participat en les activitats d’educació en el lleure que a la Fundació Pere Tarrés hem organitzat en diferents poblacions.

I ha estat gràcies a la generositat de particulars, empreses i entitats que haguem fet possible que un total de 3.696 nens i nenes hagin rebut una beca per anar a casals i colònies i hagin pogut gaudir d’un estiu ple d’oportunitats: sortir uns dies del seu context habitual, tornar a fer excursions i activitats a l’aire lliure, compartir jocs i rialles amb els amics i les amigues, practicar hàbits saludables i adquirir-ne de nous i, sobretot, recuperar el seu benestar emocional.

"Malgrat la incertesa sobre si es podrien fer colònies i casals d’estiu, la Fundació Pere Tarrés va apostar per fer-les realitat i tot l’equip vam treballar durant molts mesos perquè tots els infants poguessin tenir un estiu el més normal possible, retrobar-se amb els amics i les amigues, i tornar a viure les experiències pròpies d’anar de colònies: muntar una cabana amb pals i branques, jugar a la piscina, fer samarretes d’estiu o anar d’excursió. Aquest estiu era més necessari que mai que tinguessin aquesta oportunitat."
Cristina López, coordinadora del Centre Socioeducatiu Poblenou, de la Fundació Pere Tarrés.

Activitats organitzades

Els 3.696 nens i nenes becades han participat en colònies o casals d’arreu del territori com Calafell, Tiana, Tarragona, Barcelona, Sabadell o Mallorca, entre d’altres poblacions. Les activitats han comptat amb el suport de nombrosos monitors, educadors i voluntaris, una peça clau per al bon funcionament de les colònies i casals. 

Suport rebut

La campanya “Cap infant sense colònies” no seria possible sense la col·laboració econòmica i els donatius en espècie d’empreses i entitats, així com la cessió d’espais de publicitat d’alguns mitjans de comunicació i empreses.

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:

Aquest projecte també ha comptat amb els fons provinents del 0,7% de l’IRPF de la casella d’Altres finalitats socials de la declaració de la renda.

Amb el suport de: Agrupació d’Amics de la Fundació Pere Tarrés, Abac Capital, Adevinta, Apansce, Avant Grup, Barcelona Centre d'Ortodòncia, Callumat, Caprabo, Carnia, Catalunya Ràdio, Col·legi de Metges de Barcelona, Diari ARA, Digital Screen, Escola Salesians Mataró, Fluidra, Fundació Albert Espelt, Fundació Familia Torres, Fundació Privada San Ramon, Fundació Puig, Fundación Repsol, Goma Camps, Granini, Isdin, MCD Grup, Motocard Bike, Natur Import, Promoviatges, RAC1, Ràdio Estel, Solvetia, Sorea, Televisió de Catalunya, Vertix, Vichy Catalan Corporation, WorldAlive/MasksForAll, Würth, Zurich.

La nostra tasca d’atenció als infants en situació vulnerable continua tot l’any

Pots seguir ajudant-nos a www.peretarres.org/donatius

Centres socioeducatius diaris

Centres socioeducatius diaris

L'acompanyament, atenció i ajuda que reben els nens i les nenes, i les seves famílies, que participen en els centres socioeducatius té un efecte molt positiu sobre el seu benestar.

28 centres
2.996 infants
Beques per a colònies escolars

Beques per a colònies escolars

Garantim que el dret dels nens i les nenes a l'educació i al lleure transcendeixi més enllà dels murs de l'escola.

73 escoles
537 infants
Beques per a colònies i casals d’estiu

Beques per a colònies
i casals d’estiu

Donem oportunitats perquè els infants gaudeixin i aprenguin a través del joc, adquireixin valors de forma individual i en equip, i potenciin hàbits saludables.

4.171 infants becats 
Col·labora amb nosaltres
FES UN DONATIU