Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a Sala d'Experts

Rosalina Alcalde

Cap de Metodologia i Estudis de la Fundació Pere Tarrés.

Especialització

Infància Famílies Gent gran Adolescents i joves Immigració Infància vulnerable Educació

Formació

Dra. Cum Laude en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Polítiques Públiques i Socials per la Universitat Pompeu Fabra - John Hopkins University. Llicenciada en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Experiència

Especialitzada en recerca i estudis en acció social. Actualment cap de l'Àrea de Metodologia i Estudis en Acció Social a Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés (des del 2019 fins a l’actualitat). Professora i investigadora al Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (2001-2018). Professora a ESERP Bussines School (2018-2019). Investigadora col·laboradora al Instituto Franklin, Universidad de Alcalá. Dominican Studies Institute, City University of New York (2011-2018). Investigadora GEDIME i de CER-MIGRACIONES, Universitat Autònoma de Barcelona (2001-2017). Cofundadora de D-CAS, consultoria social (2004-2005).

Publicacions

Més d'un centenar de publicacions en revistes d'impacte científic, capítols de llibres i altres espais de difusió de coneixement.
Google acadèmic

Bloc Pere Tarrés

Vegeu articles

Contacte

Àrea de Premsa
Tel. 93 430 16 06
premsa@peretarres.org