Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a Sala d'Experts
Carles Ariza Cardenal

Carles Ariza Cardenal

Professor dels Graus en Educació Social i en Treball Social

Especialització

Salut Pobresa i exclusió social

Formació

Llicenciat en Medicina i Cirurgia, per la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona (1979), i Doctor en Medicina i Cirurgia per la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (1996) Màster en Salut pública i metodologia de la recerca biomèdica, per la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (1997) Especialista en Medicina preventiva i salut pública (2003)

Experiència

ESPECIALITZAT EN: Salut Treballa a l’Agència de Salut Pública de Barcelona com a cap del Servei d’Avaluació i Mètodes d’Intervenció. És professor de les assignatures “Salut i vulnerabilitat social” i “Intervenció socioeducativa en drogodependències” als Graus de Treball Social i Educació Social de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull des del curs 2011-12. Anteriorment fou professor de l’assignatura “Educació per a la salut” a la Diplomatura d’Educació Social des del curs 1995-96 fins al curs 2001-02 i de “Salut pública i treball social” a la Diplomatura de Treball Social des del curs 2002-03 fins al curs 2011-12. Director de tesines del Màster de Salut Pública de la Universitat Pompeu Fabra des del curs 2003-04. Professor associat de la Johns Hopkins Bloomberg Public Health School (Baltimore, Maryland, USA).

Publicacions

Participa regularment com a comunicador o ponent en jornades i congressos relacionats amb la salut pública i la promoció de la salut entre els joves És autor de més de 50 publicacions científiques relacionades amb els camps esmentats
http://portalrecerca.csuc.cat/cris/rp/rp20101191

Contacte

Àrea de Premsa
Tel. 93 430 16 06
premsa@peretarres.org

Carles Ariza Cardenal