Sala de premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a notícies
  • El Barcelona Pere Tarrés Youth Hostel, nou membre de la World Youth Student and Educational Travel Confederation
  • Comparteix a les xarxes socials

El Barcelona Pere Tarrés Youth Hostel, nou membre de la World Youth Student and Educational Travel Confederation

24.11.16

El 16 de novembre el Barcelona Pere Tarrés Youth Hostel va ingressar com a membre de la World Youth Student and Educational (WYSE) Travel Confederation. Aquest fet atorga més prestigi a l’alberg, que passa a formar part de l’associació que agrupa els sectors implicats amb els viatges d’estudiants més important a nivell mundial. L’entrada a la WYSE Travel Confederation permetrà al Barcelona Pere Tarrés Youth Hostel arribar a més públics gràcies a la reputació que té aquesta organització arreu del món, participant en els workshops i congressos organitzats per la WYSE Travel Confederation i en les fires de turisme internacional en les què participa, cosa que li permetrà ampliar la xarxa de contactes.

La WYSE Travel Confederation reuneix més de 600 membres de 120 països diferents. Entre els associats s’hi troben agències de viatges, tour operadors juvenils, escoles d’idiomes, programes de voluntariat a l’estranger, universitats i youth hostels, entre altres organitzacions del sector. Cada any, els membres de la WYSE Travel Confederation, de forma col·lectiva, atenen a 30 milions de joves.

La WYSE Travel Confederation, igual que la Fundació Pere Tarrés, té com a missió contribuir al creixement personal de joves, en aquest cas, a través de viatges internacionals responsables, intercanvis culturals i educació.

Alberg Pere Tarrés

El Barcelona Pere Tarrés Youth Hostel acabarà l’any 2016 amb més de 70.000 pernoctacions. Compta amb 320 llits distribuïts en habitacions individuals i dobles i dormitoris de fins a 8 places, tots ells equipats amb bany complet. L’alberg treballa per a la millora continua, i té el certificat de qualitat ISO 9001. A més, Hostelling International, organització de la qual també n’és membre, va donar la Q de qualitat a l’alberg, sent el primer youth hostel d’Espanya a qui se li va atorgar.

El Barcelona Pere Tarrés Youth Hostel viu amb molta il·lusió l’ingrés com a membre de la WYSE Travel Confederation i mostra moltes ganes de col·laborar amb aquesta prestigiosa organització.