Sala de premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a notícies
  • Representants dels partits polítics debaten a la Facultat Pere Tarrés sobre política social i municipal

Representants dels partits polítics debaten a la Facultat Pere Tarrés sobre política social i municipal

14.05.19

Acabada de començar la campanya electoral per a les eleccions municipals a Espanya, la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL va reunir a representants dels partits polítics amb representació a l’Ajuntament de Barcelona per exposar els seus programes electorals i debatre amb els estudiants del graus d’Educació Social i Treball Social.

En una taula tota plena de dones (només el moderador era home), les participants van ser Laura Pérez de Barcelona en Comú, Neus Munté de Junts per Catalunya, Marilén Barceló de Ciutadans, Montserrat Benedí d’Esquerra Republicana, Rosa Alarcón del Partit Socialista de Catalunya, Eva Higueras del Partit Popular i Marta Rovira de la CUP Capgirem Barcelona.

El debat es va centrar en eixos com l’habitatge, les desigualtats entre els diferents barris de la ciutat comtal, la immigració, polítiques laborals, de diversitat funcional i mobilitat i del paper dels treballadors i dels educadors socials. Els temes van ser escollits prèviament pels estudiants dels graus d’Educació Social i Treball Social a través d’un procés participatiu intern.