Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a Notícies
  • Del 15 al 30 d'octubre la Facultat Pere Tarrés - URL romandrà tancada
  • Comparteix a les xarxes socials

Del 15 al 30 d'octubre la Facultat Pere Tarrés - URL romandrà tancada

15.10.20

Benvolgudes, benvolguts:

De cara a reduir els contagis generats al nostre territori degut al virus Covid-19, i seguint les indicacions recents de les autoritats sanitàries i universitàries, la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull adoptarà les mesures següents a partir del dijous dia 15 fins al divendres dia 30 d’octubre inclosos:

1.- Tota la docència passarà a ser virtual durant aquests 15 dies, amb l’excepció de les assignatures del Programa Universitari per a Gent Gran (PUGG) que suspendrà l’activitat docent durant aquest període posposant el calendari de classes.

2.- El diversos serveis de la Facultat s'oferiran de forma virtual i no presencial.

3.- No hi haurà accés a l'edifici de la Facultat durant aquest període de temps. 

4.- Les pràctiques professionals es portaran a terme d’acord a les indicacions de cada centre de pràctiques on l’estudiant estigui portant a terme l’activitat corresponent.

Aquestes mesures responen a l'evolució de la crisi sanitària que vivim i volen contribuir a disminuir els contactes personals al màxim, limitant així els contagis a causa de la Covid 19. Confiem que puguin atenuar l'impacte de la pandèmia a la nostra societat.

Us mantindrem informats sobre qualsevol canvi relatiu a aquestes mesures que vetllen per preservar la salut de la nostra comunitat universitària, en nom de la qual agraeixo per endavant els vostres esforços i la vostra disponibilitat.

Cordialment,

Joan-Andreu Rocha Scarpetta
Degà – Vicedegà en funcions de Recerca i Relacions Internacionals | Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés | Universitat Ramon Llull